Wintex Ultra – Ιατρικές γνωματεύσεις, Τιμή, Φόρουμ, Φαρμακείο, Οδηγίες χρήσης, Δοσολογία

Οι κιρσοί είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα που επηρεάζουν άνδρες και γυναίκες, προκαλώντας πόνο, βάρος και ατέλειες στα κάτω άκρα  . Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, οι κιρσοί μπορεί να οδηγήσουν σε επιδείνωση διαταραχών και παθολογιών. Εκτός από τις συμβουλές του δικού τους γιατρού, πολλοί αγοραστές αποφάσισαν να υποστηρίξουν τη φυσική παρασκευή  της κρέμας Wintex Ultra. Πώς λειτουργεί όμως και πώς πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;

Είναι οι κιρσοί σας σημάδι βαθύτερων προβλημάτων;

Για μερικούς ανθρώπους, το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους κιρσούς είναι η εμφάνισή τους. Ωστόσο,     πρόσφατη έρευνα    προτείνει μια πιθανή σχέση μεταξύ των κιρσών και πιο σοβαρών προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με θρόμβους αίματος στις βαθιές φλέβες των ποδιών.

Ο Douglas Joseph, DO    , διευθυντής της μονάδας αγγειακής ιατρικής εξωτερικών ασθενών στην κλινική του Κλίβελαντ, παρουσιάζει τα αποτελέσματα της μελέτης και προσφέρει τις καλύτερες συμβουλές για τη μείωση των επιπτώσεων των κιρσών.

Wintex Ultra

Ποιος έχει κιρσούς;

Οι κιρσοί    είναι ανώμαλα αιμοφόρα αγγεία που αναπτύσσονται συνήθως στα πόδια και τα πόδια. Μοιάζουν με κυρτά σμήνη, στριμμένα από μπλε ή μοβ φλέβες. Ο Δρ Τζόζεφ λέει ότι οι ελαττωματικές βαλβίδες και η αυξημένη πίεση στα πόδια μπορεί να προκαλέσουν αποδυνάμωση των τοιχωμάτων των αγγείων και πρήξιμο και διόγκωση των φλεβών. 

Και οι γυναίκες και οι άνδρες μπορεί να έχουν κιρσούς. Είναι πιο πιθανό να αναπτυχθούν με την ηλικία. Και είναι αρκετά κοινά: Υπολογίζεται ότι το 30 έως 50 τοις εκατό των ενηλίκων μπορεί να τα αναπτύξουν.

Οι παράγοντες κινδύνου περιλαμβάνουν:

 • Οικογενειακό ιστορικό κιρσών.
 • Να είναι κάποιος υπέρβαρος.
 • Μια δουλειά που θέλει πολύ ορθοστασία.
 • Εργο.
 • Χρήση αντισυλληπτικών χαπιών.
 • Θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης.

Ποια είναι τα συμπτώματα;

Εάν είστε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν έχετε συμπτώματα ή μικρά συμπτώματα, λέει ο Δρ Τζόζεφ.

«Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι κιρσοί δεν είναι σοβαρό πρόβλημα. «Πονάω πραγματικά», είπε.

Ωστόσο, μπορεί να προκαλέσουν πόνο στα πόδια ή αίσθημα βάρους, κούρασης ή κνησμού. Στο τέλος της ημέρας, μπορεί να σας ενοχλήσουν περισσότερο, ειδικά αν είστε στα πόδια σας για πολύ καιρό.

Και σε ορισμένες περιπτώσεις, η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε πιο σοβαρά προβλήματα υγείας, λέει.

κιρσοί
https://bluerockmedical.com/varicose-veins/

Πότε μπορεί να είναι πρόβλημα οι κιρσοί;

Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα με κιρσούς είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση ή πνευμονική εμβολή.

Η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση εμφανίζεται όταν σχηματίζεται θρόμβος αίματος σε μία από τις βαθιές φλέβες του σώματος. Μπορεί να προκαλέσει πόνο και πρήξιμο στα πόδια ή να μην προκαλέσει ενόχληση.

Εάν ένας θρόμβος αίματος σπάσει και φτάσει στους πνεύμονες, αυτό είναι γνωστό ως    πνευμονική εμβολή    . Είναι μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση που απαιτεί άμεση ιατρική φροντίδα. Τα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πόνο στο στήθος και δυσκολία στην αναπνοή.

«Η μελέτη είναι παρατηρητική, αλλά φαίνεται να υποδηλώνει μια σύνδεση μεταξύ των κιρσών και του σχηματισμού βαθιών θρόμβων αίματος στα πόδια», λέει ο Δρ Τζόζεφ. «Αλλά χρειάζεται περισσότερη έρευνα για την επαλήθευση των ευρημάτων».

Τι να ψάξω?

 • Αυξημένο οίδημα ή πόνος    στα πόδια. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα, ειδικά αν αυτά τα συμπτώματα εμφανιστούν ξαφνικά, λέει ο Δρ Τζόζεφ.
 • Καφέ αποχρωματισμός του δέρματος στα    πόδια ή τις φλέβες που είναι κόκκινος, ζεστός ή επώδυνος.

Επισκεφθείτε το γιατρό σας εάν εμφανίσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα.

Wintex Ultra

Κρέμα Wintex Ultra: Τι είναι, πώς λειτουργεί για τους κιρσούς;

Η νέα κρέμα Wintex Ultra  μπορεί να είναι μια εξαιρετική τοπική υποστήριξη που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ευεξίας του δέρματος, ακόμη και στην περίπτωση των κιρσών. Wintex Ultra  βασίζει όλη την αποτελεσματικότητά του σε ένα καινοτόμο  φυσικό παρασκεύασμα   , το οποίο έχει δοκιμαστεί από τον παραγωγό πριν από την εμπορευματοποίησή του.

Το προϊόν είναι συσκευασμένο σε    σωλήνα με πρακτικό καπάκι μέτρησης    που αποτρέπει τη σπατάλη και είναι επίσης κατάλληλο για μεταφορά εκτός σπιτιού. Οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει   κρέμα Wintex Ultra χωρίς ιατρική συνταγή.

Wintex Ultra : Τι είναι, πώς λειτουργεί για τους κιρσούς;  Εφαρμόζεται καθημερινά στα πόδια    , σε συνδυασμό με υγιεινό τρόπο ζωής, σωστή διατροφή και οποιαδήποτε φαρμακευτική αγωγή, μπορεί να αποτελέσει αποτελεσματικό στήριγμα για    την ανακούφιση από τον πόνο, το αίσθημα βάρους, το πρήξιμο, το έκζεμα, το πρήξιμο και τους μώλωπες Wintex Ultra  φαίνεται επίσης ότι μπορεί να φέρει πολλά οφέλη στα πόδια, προάγοντας την κυκλοφορία και την ευεξία των αιμοφόρων αγγείων, τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας   στον παρακάτω σύνδεσμο   .

Η εσωτερική φόρμουλα της κρέμας  Wintex Ultra

Η κρέμα Wintex Ultra   είναι ένα μείγμα φυσικών εκδόχων με πιθανές ευεργετικές ιδιότητες που σχετίζονται με αυτά. Σε κάθε πακέτο WintexUltra θα βρείτε: 

 • Εκχύλισμα κόκκινου πιπεριού   :    που μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και τη μικροκυκλοφορία των θρεπτικών συστατικών, αποκαθιστώντας την ισορροπία στα φλεβικά τοιχώματα.
 • Εκχύλισμα τσουκνίδας:    με πιθανή αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση. 
 • Χαμομήλι    με πιθανές αντιβακτηριακές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. 
 • Εκχύλισμα ιπποκαστανιάς:    που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος.
 • Εκχύλισμα άρνικας:     που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος, των μώλωπες, του πόνου και των αλλαγών του δέρματος.
 • Μέντα:    μπάλα με πιθανή δροσιστική δράση, βοηθά στη μείωση του βάρους και του πόνου στα πόδια.
 • Neoveris

Wintex Ultra δεν φαίνεται να περιέχει ίχνη επιθετικών ουσιών, έμαθε ο κατασκευαστής. Ως φυσικό προϊόν, η δράση του μπορεί να διαφέρει από τη μια περίπτωση στην άλλη και είναι περισσότερο ή λιγότερο αποτελεσματικό ανάλογα με την εφαρμογή και τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Πώς χρησιμοποιείτε την κρέμα Wintex Ultra για να έχετε συγκεκριμένα αποτελέσματα; Είναι καλό ή κακό για την υγεία σας;

Η κρέμα  Wintex Ultra μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά για την υποστήριξη της θεραπείας των κιρσών.  

Για να προσπαθήσετε να επιτύχετε τα αποτελέσματα που περιγράφει η εταιρεία,    το Varyforte θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά    και στα δύο πόδια, κάτω από μια μικρή ποσότητα προϊόντος, κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Η κρέμα δεν λερώνει και δεν λερώνει το δέρμα και τα ρούχα και η ελαφριά μυρωδιά δεν φαίνεται να ενοχλεί. 

Wintex Ultra

Wintex Ultra: Τι πιστεύουν οι αγοραστές; Εργα? Πραγματικές απόψεις και κριτικές 

Wintex Ultra  έχει πολλές  θετικές κριτικές  που δημοσιεύονται από αγοραστές στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, σε διάφορα διαδικτυακά φόρουμ και στα κοινωνικά δίκτυα. Η Wintex Ultra   παρουσιάζει επίσης αντιφατικές απόψεις, στις οποίες ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται ότι δεν πέτυχαν απολύτως ικανοποιητικά αποτελέσματα μετά από λίγες ημέρες αγοράς. Αυτές είναι μερικές από τις   άμεσες μαρτυρίες παρακάτω:

«Από τη χρήση  της κρέμας Wintex Ultra   με ιατρικές θεραπείες, έχω παρατηρήσει βελτίωση στους κιρσούς και αίσθημα πρηξίματος και κούρασης στα πόδια μου. Συνιστώ αυτή την κρέμα σε όλους!»

«Δουλεύω στα πόδια μου για 12 ώρες την ημέρα και τα πόδια μου αρχίζουν να υποφέρουν από κιρσούς.  Wintex Ultra  είναι εύκολο στην αγορά και σε προσιτή τιμή, σε συνδυασμό με τις απαραίτητες προφυλάξεις, με βοηθάει πραγματικά! ”

Διαβάζοντας πραγματικές κριτικές στο διαδίκτυο και στον επίσημο ιστότοπο του προϊόντος, φαίνεται ότι το Wintex Ultra δεν είναι καθόλου απάτη. Συνιστάται να αγοράσετε κρέμα θεραπείας κιρσών μόνο στον επίσημο ιστότοπο, την οποία θα βρείτε κάνοντας κλικ σε αυτόν τον άμεσο σύνδεσμο, στην πραγματικότητα, μόνο τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε πάρει το αρχικό προϊόν και όχι απομίμηση.

Πού να αγοράσω  το Wintex Ultra  και ποια είναι η τιμή;

Το K   rem Wintex Ultra  μπορεί να αγοραστεί μόνο από   τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή   , τον οποίο μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ. Δεν θα βρείτε το προϊόν σε κανένα φαρμακείο, φαρμακείο, βοτανολόγο ή εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Όλες οι παραγγελίες για πρώτη φορά μπορούν να επωφεληθούν από έκπτωση 50% στην αγορά σας από το Wintex Ultra κατά την αγορά από αυτόν τον ιστότοπο.

Σχολιάστε