ABslim, απάτη; Αρνητικές κριτικές, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Οι σταγόνες αδυνατίσματος ABslim είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σας βοηθά να χάσετε βάρος φυσικά . Η μοναδική του φόρμουλα υποστηρίζει τον μεταβολισμό και μειώνει την όρεξη, διευκολύνοντας την επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι ο ΔΜΣ και τι σημαίνει για την υγεία σας;

Όσον αφορά την παρακολούθηση του βάρους, πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ζυγαριά μπάνιου. Μερικοί άνθρωποι ελπίζουν ότι αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί μετά την κατανάλωση ενός μεταμεσονύχτιου σνακ, ενώ άλλοι είναι απογοητευμένοι όταν ανακαλύπτουν ότι αντ’ αυτού έχουν χάσει μερικά κιλά.

Αν και τα κιλά έχουν σημασία, ένας πιο ακριβής δείκτης της κατηγορίας βάρους είναι ο δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ). Ας ρίξουμε μια ματιά στη σημασία του ΔΜΣ και πώς σχετίζεται με τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους.

Τι είναι ο ΔΜΣ;

Ο ΔΜΣ , ή ο δείκτης μάζας σώματος, είναι ένα υπολογιστικό μέτρο που χρησιμοποιεί το βάρος και το ύψος ενός ατόμου για να καθορίσει τα επίπεδα σωματικού λίπους. Αυτό το μέτρο βοηθά τους επαγγελματίες υγείας να κατανοήσουν εάν το σωματικό βάρος ενός ατόμου είναι εντός υγιούς εύρους, χαμηλότερο (λιποβαρές) ή υψηλότερο (υπέρβαρο ή παχύσαρκο). Ο τύπος για τον υπολογισμό του ΔΜΣ είναι το σωματικό βάρος ενός ατόμου σε κιλά διαιρούμενο με το τετράγωνο του ύψους σε μέτρα (kg/m²).

Αν και δεν μετράει άμεσα το σωματικό λίπος, συσχετίζεται καλά με άλλες, πιο άμεσες μετρήσεις σωματικού λίπους, καθιστώντας το ένα χρήσιμο εργαλείο για να υποδείξει εάν ένα άτομο χρειάζεται να κερδίσει ή να χάσει βάρος. Ένας υψηλός ΔΜΣ μπορεί να υποδηλώνει υψηλό σωματικό λίπος και μπορεί δυνητικά να αυξήσει τον κίνδυνο ορισμένων προβλημάτων υγείας όπως οι καρδιακές παθήσεις, ο διαβήτης τύπου 2 και ορισμένοι καρκίνοι. Αντίθετα, ένας χαμηλός ΔΜΣ μπορεί να υποδηλώνει ότι ένα άτομο είναι λιποβαρές, μπορεί να υποσιτίζεται ή μπορεί να έχει άλλα προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, αν και ο ΔΜΣ είναι ένα χρήσιμο σημείο εκκίνησης για την αξιολόγηση της αύξησης βάρους, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως διαγνωστικό εργαλείο. Για μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση της υγείας, άλλοι παράγοντες όπως η μυϊκή μάζα, η οστική πυκνότητα και η συνολική υγεία θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς υπολογίζεται ο ΔΜΣ;

Ο ΔΜΣ, συντομογραφία του δείκτη μάζας σώματος, υπολογίζεται χρησιμοποιώντας έναν απλό τύπο: το σωματικό βάρος σε κιλά διαιρούμενο με το ύψος σε μέτρα στο τετράγωνο (kg/m²). Αυτός είναι ένας χρήσιμος δείκτης που σας επιτρέπει να εκτιμήσετε χονδρικά εάν ένα άτομο έχει πολύ σωματικό λίπος ή, αντίθετα, αν είναι λιποβαρές.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ενώ ο ΔΜΣ παρέχει μια γενική επισκόπηση της κατάστασης βάρους ενός ατόμου, δεν μετρά άμεσα το σωματικό λίπος. Για το λόγο αυτό, η μυϊκή μάζα μπορεί να είναι ένας παράγοντας σύγχυσης κατά την ερμηνεία του ΔΜΣ. Οι μυώδεις άνθρωποι μπορεί να έχουν υψηλό ΔΜΣ επειδή οι μύες είναι πιο πυκνοί από το λίπος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν υπερβολικό σωματικό λίπος ή ανθυγιεινό βάρος.

Ένα υγιές εύρος ΔΜΣ είναι συνήθως μεταξύ 18,5 και 24,9. Εάν ο ΔΜΣ σας είναι εντός αυτού του εύρους, γενικά θεωρείται ότι είστε ιδανικό βάρος για το ύψος σας. Ένας ΔΜΣ από 25,0 έως 29,9 υποδηλώνει υπέρβαρο, ενώ υψηλός ΔΜΣ 30 ή περισσότερο υποδηλώνει παχυσαρκία. Ωστόσο, αυτές οι κατηγορίες δεν αποτελούν οριστική αξιολόγηση της υγείας σας γιατί δεν λαμβάνουν υπόψη στοιχεία όπως η μυϊκή μάζα και η οστική πυκνότητα.

Συνιστάται να χρησιμοποιείτε πρόσθετα εργαλεία και μεθόδους για να κατανοήσετε πληρέστερα την υγεία σας, ειδικά εάν έχετε σημαντικά υψηλό ή χαμηλό ΔΜΣ. Ο επαγγελματίας υγείας σας μπορεί να παρέχει πιο συγκεκριμένες συμβουλές, λαμβάνοντας υπόψη άλλους σημαντικούς παράγοντες όπως η μυϊκή μάζα, η οστική πυκνότητα και η γενική υγεία.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι το ABslim και σε τι χρησιμεύει;

Πότε χρησιμοποιείται το ABslim και ποιες είναι οι θεραπευτικές του ενδείξεις;

Οι σταγόνες αδυνατίσματος ABslim είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει την απώλεια βάρους. Αυτές οι σταγόνες περιέχουν επιλεγμένα συστατικά που επιταχύνουν το μεταβολισμό, μειώνουν την όρεξη και διεγείρουν την καύση λίπους, βοηθώντας σας να πετύχετε τη σιλουέτα των ονείρων σας.

Ενδείξεις θεραπείας

Ακολουθεί μια λίστα με τις περιπτώσεις στις οποίες μπορεί να συνιστάται η χρήση σταγόνων αδυνατίσματος ABslim :

 1. Όταν θέλετε να επιταχύνετε τη διαδικασία απώλειας βάρους: Οι σταγόνες AB-slim μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιτάχυνση και πιο αποτελεσματική απώλεια βάρους, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας.
 2. Κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων: Εάν ακολουθείτε δίαιτα χαμηλών θερμίδων, οι σταγόνες ABslim θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε την όρεξή σας και να μειώσετε τους πόνους πείνας, καθιστώντας ευκολότερη την τήρηση της δίαιτας.
 3. Πριν από την άσκηση: Η λήψη σταγόνων AB-slim πριν από την προπόνηση ή τη σωματική δραστηριότητα μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού σας, αυξάνοντας την ποσότητα των θερμίδων που καίτε κατά τη διάρκεια της άσκησης.
 4. Σε περιόδους διακοπής της απώλειας βάρους: εάν αντιμετωπίζετε ένα οροπέδιο, δηλαδή μια περίοδο κατά την οποία η απώλεια βάρους επιβραδύνεται, οι σταγόνες ABslim μπορεί να είναι χρήσιμες για την τόνωση του μεταβολισμού σας και την υπέρβαση αυτής της φάσης.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς λειτουργεί; Μηχανισμός δράσης

Οι σταγόνες αδυνατίσματος ABslim λειτουργούν μέσω ενός συνδυασμού στοχευμένων ενεργών συστατικών που υποστηρίζουν την απώλεια βάρους. Αυτές οι σταγόνες περιέχουν φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες και μέταλλα που παίζουν ιδιαίτερο ρόλο στη διαδικασία απώλειας βάρους.

Πρώτα απ ‘όλα, τα διεγερτικά συστατικά που περιέχονται στις σταγόνες ABslim βοηθούν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, αυξάνοντας την κατανάλωση ενέργειας του σώματος και προάγοντας την καύση λίπους. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα καίει θερμίδες πιο αποτελεσματικά, ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας.

Δεύτερον, το ABslim περιέχει συστατικά που βοηθούν στον έλεγχο της όρεξης και της πείνας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν κάνετε δίαιτα, καθώς ο περιορισμός της πρόσληψης θερμίδων μπορεί να οδηγήσει σε επεισόδια έντονης πείνας. Τα συστατικά που περιέχονται στις σταγόνες ABslim συμβάλλουν στη μείωση του αισθήματος της πείνας και στον έλεγχο της όρεξής σας για να αποφύγετε την υπερκατανάλωση τροφής.

Τέλος, το ABslim μπορεί να υποστηρίξει τη διατροφική ισορροπία του οργανισμού παρέχοντας απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα. Αυτό είναι σημαντικό γιατί όταν χάνετε βάρος, μπορεί να κινδυνεύετε από ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά λόγω μειωμένης θερμιδικής πρόσληψης. Οι σταγόνες ABslim βοηθούν να παρέχετε στο σώμα σας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για να διατηρήσει την καλή υγεία ενώ χάνετε βάρος.

Σύνθεση ABslim – Δραστικά συστατικά

Ακολουθεί η λίστα με τα συστατικά των σταγόνων αδυνατίσματος ABslim και τα αποτελέσματά τους:

 • Παπάγια : Η παπάγια είναι γνωστή για τις διουρητικές και καθαριστικές της ιδιότητες. Υποστηρίζει την αποβολή των τοξινών από το σώμα και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του οιδήματος της κοιλιάς.
 • Ανανάς : Ο ανανάς είναι ένα φυτικό εκχύλισμα με διουρητικές και στραγγιστικές ιδιότητες. Βοηθά στη μείωση της κατακράτησης νερού και υποστηρίζει την αποβολή της περίσσειας νερού από το σώμα.
 • κουμ κουάτ : τα κουμ κουάτ είναι πλούσια σε ιώδιο, ένα μέταλλο που παίζει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση της λειτουργίας του θυρεοειδούς και του μεταβολισμού. Το ιώδιο που υπάρχει στα φύκια Fucus μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση του μεταβολισμού και στην προώθηση της καύσης λίπους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Οφέλη

Ακολουθεί μια λίστα με τα κύρια πλεονεκτήματα των σταγόνων αδυνατίσματος ABslim :

 • Υποστηρίζει την απώλεια βάρους: Οι σταγόνες ABslim έχουν αναπτυχθεί για να υποστηρίξουν τη διαδικασία απώλειας βάρους. Επιλεγμένα συστατικά λειτουργούν συνεργιστικά για την τόνωση του μεταβολισμού, τη μείωση της όρεξης και την προώθηση της καύσης λίπους, βοηθώντας σας έτσι να επιτύχετε τους στόχους σας για απώλεια βάρους.
 • Βοηθά στον έλεγχο της όρεξης: Το ABslim περιέχει συστατικά που βοηθούν στη μείωση της πείνας και στον έλεγχο της όρεξης. Αυτό μπορεί να διευκολύνει τη διατήρηση μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων και να αποτρέψει την υπερκατανάλωση τροφής.
 • Διεγείρουν τον μεταβολισμό: Τα συστατικά που περιέχονται στις σταγόνες ABslim βοηθούν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, αυξάνοντας την κατανάλωση ενέργειας του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας θα καίει περισσότερες θερμίδες ακόμη και σε κατάσταση ηρεμίας, βοηθώντας τη διαδικασία απώλειας βάρους.
 • Μπορούν να υποστηρίξουν την αποβολή των τοξινών: Ορισμένα συστατικά των σταγόνων ABslim , π.χ. η πικραλίδα, έχουν καθαριστικές ιδιότητες και μπορεί να συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών που συσσωρεύονται στο σώμα.
 • Είναι εύκολο στη χρήση: Το ABslim διατίθεται με τη μορφή σταγόνων που είναι εύκολο να ληφθούν. Απλώς προσθέστε τα σε ένα ποτήρι νερό ή άλλο ποτό, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ενημερωτικό φυλλάδιο – Πώς να χρησιμοποιήσετε το ABslim ;

Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, διαβάστε προσεκτικά αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Τρόπος χορήγησης, δοσολογία

Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τις σταγόνες αδυνατίσματος ABslim :

 1. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι σταγόνες ABslim πριν από τη χρήση για να βεβαιωθείτε ότι τα συστατικά αναμειγνύονται καλά.
 2. Πάρτε ένα ποτήρι νερό ή άλλο μη αλκοολούχο ποτό της επιλογής σας.
 3. Χρησιμοποιώντας το παρεχόμενο σταγονόμετρο, προσθέστε τον προτεινόμενο αριθμό σταγόνων από τον κατασκευαστή σε ένα ποτήρι νερό. Ακολουθήστε τις οδηγίες για το πόσες σταγόνες να χρησιμοποιήσετε.
 4. Ανακατέψτε καλά το νερό και τις σταγόνες ABslim για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη κατανομή του προϊόντος.
 5. Πιείτε το φρεσκοπαρασκευασμένο μείγμα πριν από το κύριο γεύμα σας. Συνήθως συνιστάται η λήψη των σταγόνων 15-30 λεπτά πριν από το γεύμα.
 6. Επαναλάβετε τις σταγόνες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Παρακαλούμε ακολουθήστε προσεκτικά τη συνιστώμενη δόση και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.
 7. Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να συνδυάσετε τη χρήση των σταγόνων ABslim με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση. Θυμηθείτε να τρώτε μια υγιεινή διατροφή και να ασκηθείτε ανάλογα με το επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Επιπτώσεις από τη χρήση του προϊόντος

Ακολουθεί μια λίστα με τα πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να αντιμετωπίσουν μερικοί άνθρωποι όταν χρησιμοποιούν σταγόνες αδυνατίσματος ABslim :

 • Απώλεια βάρους: Η τακτική χρήση των σταγόνων ABslim σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους. Ωστόσο, τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.
 • Μείωση της όρεξης: Τα συστατικά των σταγόνων ABslim μπορεί να βοηθήσουν στον έλεγχο της όρεξής σας και να μειώσουν το αίσθημα της πείνας, διευκολύνοντας τη διατήρηση μιας δίαιτας χαμηλών θερμίδων.
 • Αυξημένος μεταβολισμός: Ορισμένα συστατικά που υπάρχουν στις σταγόνες ABslim μπορούν να τονώσουν το μεταβολισμό, αυξάνοντας την κατανάλωση ενέργειας του σώματος και προάγοντας την καύση λίπους.
 • Βελτιωμένη ενέργεια και ζωτικότητα: Μερικοί άνθρωποι μπορεί να παρατηρήσουν αυξημένη ενέργεια και μεγαλύτερη αίσθηση ζωτικότητας όταν χρησιμοποιούν σταγόνες ABslim .
 • Μειώστε την κατακράτηση νερού: Τα διουρητικά συστατικά που βρίσκονται στις σταγόνες ABslim μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της σχετικής κατακράτησης νερού και του φουσκώματος.

Πραγματικές κριτικές, αρνητικά και απόψεις – σχόλια από το φόρουμ

« Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τις σταγόνες αδυνατίσματος ABslim . Είμαι η Σοφία, μια 32χρονη γυμνάστρια. Πάντα ακολουθούσα έναν ενεργό τρόπο ζωής, αλλά πρόσφατα αντιμετώπιζα προβλήματα να χάσω αυτά τα λίγα επιπλέον κιλά. Όταν άκουσα για τις σταγόνες ABslim , αποφάσισα να τις δοκιμάσω. Με εξέπληξε ευχάριστα τα αποτελέσματα! Μετά από ένα μήνα χρήσης, έχασα βάρος και παρατήρησα μείωση της όρεξης. Οι σταγόνες είναι εύκολες στη χρήση και δεν μου προκάλεσαν καμία αρνητική παρενέργεια. Συνιστώ το ABslim σε όποιον αναζητά βοήθεια για την απώλεια βάρους. Καλή τύχη σε όλους! “

Πραγματικές κριτικές, αρνητικά και απόψεις – σχόλια από το φόρουμ

« Πάντα πάλευα με το υπερβολικό βάρος και έχω δοκιμάσει διάφορες δίαιτες, αλλά χωρίς διαρκή αποτελέσματα. Άκουσα για τις σταγόνες ABslim και αποφάσισα να τις δοκιμάσω. Δυστυχώς, δεν έχω καλές εμπειρίες. Άρχισα να έχω αλλεργική αντίδραση στα συστατικά του προϊόντος και έπρεπε να σταματήσω να τα χρησιμοποιώ. Αυτό ήταν απογοητευτικό γιατί ήλπιζα για θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, καταλαβαίνω ότι κάθε άτομο είναι διαφορετικό και αυτό που λειτουργεί για τους άλλους δεν θα λειτουργήσει απαραίτητα για μένα. Σας συμβουλεύω να είστε προσεκτικοί και να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν απώλειας βάρους. “

Συχνές ερωτήσεις

Πού μπορώ να αγοράσω σταγόνες ABslim ;

Οι σταγόνες ABslim μπορούν να αγοραστούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του κατασκευαστή. Συνιστάται η αποφυγή αγορών από μη εξουσιοδοτημένες πηγές, όπως ιστότοποι τρίτων ή πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, για να διασφαλιστεί η αυθεντικότητα του προϊόντος.

Πώς χρησιμοποιούνται οι σταγόνες ABslim ;

Οι σταγόνες ABslim λαμβάνονται συνήθως με αραίωση σε ένα ποτήρι νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα. Συνιστάται η λήψη τους μία ή δύο φορές την ημέρα, κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Σχολιάστε