Proctonic, Απάτη; Αρνητικές κριτικές, φόρουμ, φαρμακείο, τιμή, πού να αγοράσετε

Proctonic είναι μια κρέμα ειδικά σχεδιασμένη για να ανακουφίζει από τα ενοχλητικά συμπτώματα των αιμορροΐδων . Αυτό το προϊόν συνδυάζει μια μοναδική φόρμουλα φυσικών συστατικών όπως δίκλωνο ριβονουκλεϊκό οξύ (dsRNA), σκόνη ρητίνης Croton Lechleri, εκχύλισμα αγριοκάστανου, εκχύλισμα αμαμελίδας και εκχύλισμα φλοιού ιτιάς. Αυτά τα συστατικά συνεργάζονται για να παρέχουν ανακούφιση από τον πόνο, τη φλεγμονή και τη δυσφορία που σχετίζονται με τις αιμορροΐδες.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο αιμορροϊδικός ιστός αποτελεί μέρος της φυσιολογικής ανατομίας κάθε ανθρώπου. Μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων εμφανίζει αιμορροΐδες που μεγαλώνουν ή προκαλούν άλλα συμπτώματα. Ο αιμορροϊδικός ιστός βρίσκεται στο κανάλι του πρωκτού και στην περιπρωκτική περιοχή και αποτελείται από αιμοφόρα αγγεία, συνδετικό ιστό και μικρή ποσότητα μυών. 

Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι αιμορροΐδων: οι εσωτερικές και οι εξωτερικές. Οι εσωτερικές αιμορροΐδες καλύπτονται με μια βλεννογόνο μεμβράνη που δεν είναι ευαίσθητη στην αφή, τον πόνο, το τέντωμα ή τη θερμοκρασία, ενώ οι εξωτερικές αιμορροΐδες καλύπτονται με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Όταν προκύπτουν προβλήματα, αυτοί οι δύο τύποι αιμορροΐδων μπορεί να έχουν πολύ διαφορετικά συμπτώματα και θεραπείες. 

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ

Περίπου το 5% των ανθρώπων θα αναπτύξουν συμπτώματα που σχετίζονται με αιμορροΐδες και μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτών των ασθενών θα χρειαστεί χειρουργική θεραπεία. Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν συμπτώματα που προκαλούνται από εσωτερικές αιμορροΐδες, εξωτερικές αιμορροΐδες ή και τα δύο. 

Οι περισσότεροι ασθενείς με πρωκτικά συμπτώματα που αναφέρθηκαν στο ιατρείο του παχέος εντέρου και του ορθού παραπονούνται για αιμορροΐδες, αλλά απαιτείται ενδελεχής συνέντευξη και εξέταση από έμπειρο γιατρό για να γίνει η σωστή διάγνωση. Μερικοί ασθενείς θα έχουν μακροχρόνια συμπτώματα που δεν μπορούν να αποδοθούν σε αιμορροϊδική νόσο. Άλλες σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος του πρωκτού και του παχέος εντέρου, θα πρέπει να αποκλειστούν αφού συμβουλευτείτε έναν γιατρό του παχέος εντέρου ο οποίος έχει γνώση στην αξιολόγηση της πρωκτικής περιοχής. 

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ

Η ανώδυνη αιμορραγία από το ορθό ή η πρόπτωση του πρωκτικού ιστού συχνά σχετίζεται με συμπτωματικές εσωτερικές αιμορροΐδες. Η πρόπτωση είναι αιμορροϊδικός ιστός που αναπτύσσεται από το εσωτερικό και μπορεί συχνά να γίνει αισθητός έξω από τον πρωκτό όταν σκουπίζετε ή κάνετε κένωση. Αυτός ο ιστός συχνά αποσύρεται μόνος του ή μπορεί να ωθηθεί πίσω από τον ασθενή. Τα συμπτώματα τείνουν να αναπτύσσονται αργά για μεγάλο χρονικό διάστημα και συχνά εμφανίζονται σποραδικά. 

Οι εσωτερικές αιμορροΐδες ταξινομούνται βάσει του βαθμού πρόπτωσης, ο οποίος βοηθά στον καθορισμό της θεραπείας:

Βαθμός πρώτος:   Χωρίς αποβολή

Δεύτερος βαθμός:   Τριχόπτωση που επιστρέφει αυθόρμητα

Βαθμός τρίτος:   Πρόπτωση που ο ασθενής πρέπει να απωθήσει

Βαθμός τέταρτος:   Πρόπτωση που ο ασθενής δεν μπορεί να σπρώξει προς τα μέσα (συχνά πολύ επώδυνη)

Η αιμορραγία που προκαλείται από τις εσωτερικές αιμορροΐδες είναι συνήθως έντονο κόκκινο και μπορεί να είναι αρκετά έντονη. Μπορεί να βρεθεί σε χαρτί υγείας, να στάξει στη λεκάνη της τουαλέτας ή να λερωθεί στο ίδιο το σκαμπό. Δεν θα παρουσιάσουν σημαντική αιμορραγία όλοι οι ασθενείς με συμπτωματικές εσωτερικές αιμορροΐδες. Αντίθετα, η πρόπτωση μπορεί να είναι το κύριο ή το μοναδικό σύμπτωμα. Η απώλεια ιστού μπορεί να προκαλέσει σημαντικό ερεθισμό και φαγούρα στην περιοχή του πρωκτού. Οι ασθενείς μπορεί επίσης να παραπονιούνται για βλεννώδη έκκριση, δυσκολία στην απομάκρυνση των κοπράνων ή αίσθηση ότι τα κόπρανα έχουν «κολλήσει» στον πρωκτό με ΒΜ. Ασθενείς χωρίς σημαντικά συμπτώματα εσωτερικών αιμορροΐδων δεν χρειάζονται θεραπεία λόγω της παρουσίας τους και μόνο. 

Προβλεπόμενη χρήση

Proctonic συνιστάται η χρήση στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες.
 • Φλεγμονή και κνησμός στην περιοχή του πρωκτού.
 • Αίσθημα καύσου και δυσφορία.
 • Ενόχληση κατά τις κενώσεις του εντέρου.

Ποιος είναι ο κίνδυνος;

Οι αιμορροΐδες μπορεί να είναι επώδυνες και να προκαλέσουν μια σειρά από ενοχλήσεις στην καθημερινή ζωή. Επιπλέον, εάν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, οι αιμορροΐδες μπορεί να γίνουν πολύπλοκες και να οδηγήσουν σε καταστάσεις όπως η κιρσοκήλη και η αύξηση βάρους, που μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα και να βλάψουν την ποιότητα ζωής. Σύμφωνα με τους ειδικούς υγείας, για να αποφύγετε μακροχρόνιες επιπλοκές, θα πρέπει να αναζητήσετε θεραπεία και βοήθεια το συντομότερο δυνατό.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Proctonic

Πως δουλεύει Proctonic?

Proctonic λειτουργεί αποτελεσματικά, παρέχοντας γρήγορη και μακροχρόνια ανακούφιση από τα συμπτώματα των αιμορροΐδων. Τα ενεργά συστατικά που περιέχει η κρέμα βοηθούν στη μείωση της φλεγμονής, στην ανακούφιση από τον πόνο και στη μείωση της αίσθησης καψίματος. Επιπροσθέτως Proctonic βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην πληγείσα περιοχή, η οποία βοηθά στη μείωση του οιδήματος και στην επιτάχυνση της ανάρρωσης.

Συστατικά Proctonic (σύνθεση)

Proctonic περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό προσεκτικά επιλεγμένων φυσικών συστατικών που παρέχουν αποτελεσματική ανακούφιση από τις αιμορροΐδες. Τα βασικά συστατικά του Proctolin περιλαμβάνουν:

Δικλωνικό ριβονουκλεϊκό οξύ (dsRNA)

Βασικό συστατικό Proctonic είναι δίκλωνο ριβονουκλεϊκό οξύ, γνωστό και ως dsRNA. Αυτό το συστατικό έχει αποδειχθεί ότι έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προάγει την επούλωση των ιστών που επηρεάζονται από τις αιμορροΐδες. Η μελέτη έδειξε την αποτελεσματικότητα του dsRNA στη μείωση της φλεγμονής και στην ανακούφιση του πόνου στις αιμορροΐδες.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Σκόνη ρητίνης Croton Lechleri

Η σκόνη ρητίνης Croton Lechleri ​​είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό Proctonic. Αυτό το συστατικό έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τη θεραπεία της φλεγμονής και την προώθηση της επούλωσης των πληγών. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει τις αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες της ρητίνης Croton Lechleri, η οποία βοηθά στη μείωση της φλεγμονής και της δυσφορίας που σχετίζεται με τις αιμορροΐδες.

εκχύλισμα ιπποκάστανου

Το εκχύλισμα ιπποκαστανιάς είναι γνωστό για τις ιδιότητές του που ενισχύουν τα αιμοφόρα αγγεία και βελτιώνουν την κυκλοφορία. Στην περίπτωση των αιμορροΐδων, αυτό το συστατικό βοηθά στη μείωση του οιδήματος και της αίσθησης βάρους στην πάσχουσα περιοχή. Μελέτες έχουν επιβεβαιώσει τα οφέλη του εκχυλίσματος ιπποκάστανου στη θεραπεία των αιμορροΐδων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

Εκχύλισμα αμαμελίδας

Το εκχύλισμα αμαμελίδας είναι γνωστό για τις στυπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Αυτό το συστατικό βοηθά στην ανακούφιση από τον κνησμό, τον ερεθισμό και τη φλεγμονή που προκαλούνται από τις αιμορροΐδες. Μελέτες έχουν δείξει την αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος αμαμελίδας στη θεραπεία των αιμορροΐδων και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με αυτές.

Proctonic

εκχύλισμα φλοιού ιτιάς

Το εκχύλισμα φλοιού ιτιάς είναι ευρέως αναγνωρισμένο για τις αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του. Αυτό το συστατικό βοηθά στην ανακούφιση του πόνου και στη μείωση της φλεγμονής στις αιμορροΐδες. Διάφορες μελέτες έχουν επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα του εκχυλίσματος φλοιού ιτιάς στη θεραπεία των αιμορροΐδων και στη μείωση της ενόχλησης.
Θυμηθείτε αυτή την αποτελεσματικότητα Proctonic βασίζεται σε έναν συνδυασμό αυτών των φυσικών συστατικών, καθένα από τα οποία έχει δείξει ατομικά οφέλη στη θεραπεία των αιμορροΐδων.
Αυτά τα συστατικά έχουν υποστηριχθεί από επιστημονική έρευνα και έχουν δείξει αποτελεσματικότητα στη θεραπεία των αιμορροΐδων. Ωστόσο, σημειώστε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Προκτονικός τρόπος χρήσης, φυλλάδιο, οδηγίες

Σύμφωνα με τις οδηγίες και το φυλλάδιο που επισυνάπτεται στο προϊόν, ο τρόπος χρήσης, οι αντενδείξεις, οι παρενέργειες και η αποθήκευση του Proctonic περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

Αντενδείξεις

 • Μην χρησιμοποιείτε το Proctonic εάν είστε αλλεργικοί σε οποιοδήποτε από τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω.
 • Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε ή έχετε οποιαδήποτε ιατρική πάθηση, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε το Proctonic.

Παρενέργειες

Συνολικά, το Proctonic είναι καλά ανεκτό και δεν έχουν αναφερθεί σοβαρές παρενέργειες. Ωστόσο, ορισμένα άτομα μπορεί να εμφανίσουν ελαφρύ ερεθισμό ή προσωρινή ερυθρότητα στο σημείο εφαρμογής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

 1. Πριν την εφαρμογή του Proctonic, πλύνετε και στεγνώστε καλά την πάσχουσα περιοχή.
 2. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στην πληγείσα περιοχή.
 3. Κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως η κρέμα.
 4. Επαναλάβετε τη διαδικασία όπως χρειάζεται, συνήθως 2-3 φορές την ημέρα.
 5. Πλένετε καλά τα χέρια σας μετά από κάθε εφαρμογή.

Τρόπος αποθήκευσης

Φυλάσσετε το Proctonic σε δροσερό, ξηρό μέρος, μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την άμεση έκθεση στο ηλιακό φως και τις ακραίες θερμοκρασίες.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Proctonic

Επίδραση της χρήσης Proctonic

Η τακτική και σωστή χρήση του Proctonic μπορεί να προσφέρει μια σειρά από θετικά αποτελέσματα, όπως:

 • Ανακούφιση από τον πόνο και την ενόχληση που προκαλούν οι αιμορροΐδες.
 • Μείωση της φλεγμονής και του οιδήματος στην περιοχή του πρωκτού.
 • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην πληγείσα περιοχή.
 • Μειωμένος κνησμός και δυσφορία που σχετίζεται με αιμορροΐδες.
 • Προωθεί την ταχύτερη ανάρρωση και την καλύτερη ποιότητα ζωής.
 • Αναχώρηση: Rectin

Να θυμάστε ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, επομένως είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες χρήσης και να είστε συνεπείς στην εφαρμογή.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Ακολουθούν μερικές κριτικές από πραγματικούς χρήστες

Ακολουθούν μερικές κριτικές από πραγματικούς χρήστες

« Χρησιμοποιώ το Proctonic εδώ και δύο εβδομάδες και είμαι έκπληκτος από τα αποτελέσματα. Μπορώ επιτέλους να αποχαιρετήσω την ενόχληση και τον πόνο που προκαλούν οι αιμορροΐδες. Συνιστώ το Proctonic σε όποιον αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα! “

« Η δουλειά μου περιλαμβάνει να περνάω πολύ χρόνο καθισμένος, κάτι που μου προκαλούσε συνεχή δυσφορία λόγω αιμορροΐδων. Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Proctonic, η ποιότητα της ζωής μου έχει βελτιωθεί σημαντικά. «Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχώ για τον πόνο και την ενόχληση κατά τη διάρκεια της εργασίας!»

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<

Σχολιάστε