Sonixine, Απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Κάψουλες ακοής Sonixine είναι ένα συμπλήρωμα σχεδιασμένο για την υποστήριξη της υγείας της ακοής . Αυτές οι κάψουλες περιέχουν έναν συνδυασμό ginkgo biloba, μαγνησίου και βιταμινών Β, οι οποίες είναι γνωστές για τα οφέλη τους στην ακοή.

ΠροϊόνΣονιξίνη
Φαρμακευτική μορφή? Κάψουλα
Πραγματικές κριτικές⭐⭐⭐⭐⭐ 4,95 από 5 αστέρια
Αποστολήάνθρωπος παράδοσης
ΔιαθεσιμότηταΝαί

Απώλεια ακοής

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι και διαφορετικοί βαθμοί απώλειας ακοής . Μπορεί να είναι μερική ή πλήρης, ξαφνική ή σταδιακή, προσωρινή ή μόνιμη και μπορεί να επηρεάσει το ένα ή και τα δύο αυτιά. Ενώ μερικοί άνθρωποι χάνουν την ακοή τους για πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ως αποτέλεσμα ατυχήματος, ασθένειας ή θεραπείας, για άλλους είναι μια προοδευτική διαδικασία που διαρκεί πολλά χρόνια. Ορισμένες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, η υπέρταση ή η νόσος του Meniere, μπορεί να συμβάλλουν στην προοδευτική απώλεια ακοής.

Η απώλεια ακοής ταξινομείται ανάλογα με το τμήμα του ακουστικού συστήματος ή του ακουστικού συστήματος που επηρεάζεται. Το εξωτερικό αυτί αποτελείται από το ορατό αυτί και τον ακουστικό πόρο. Το μέσο αυτί είναι μια κοιλότητα γεμάτη αέρα που περιέχει τρία μικρά οστά. Το μέσο αυτί διαχωρίζεται από τον ακουστικό πόρο με το τύμπανο.

Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/Sensorineural_hearing_loss

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι απώλειας ακοής:

Νευροαισθητήρια απώλεια ακοής

Η μόνιμη απώλεια ακοής συμβαίνει όταν τα νεύρα στο εσωτερικό αυτί καταστραφούν και δεν μεταδίδουν σωστά σήματα στον εγκέφαλο. Τα άτομα με αυτήν την πάθηση μπορεί να παραπονιούνται ότι οι άνθρωποι φαίνονται να φλυαρούν ή ότι μπορούν να ακούσουν αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν τι τους λένε. Η διαδικασία γήρανσης είναι μια πολύ κοινή αιτία νευροαισθητήρια απώλεια ακοής . Καθώς μεγαλώνουμε, τα νεύρα του εσωτερικού αυτιού και τα αισθητήρια κύτταρα σταδιακά πεθαίνουν. Αυτή η κατάσταση συχνά δεν αντιμετωπίζεται ιατρικά ή χειρουργικά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα συμπτώματα μπορούν να ελαχιστοποιηθούν σημαντικά με ακουστικά βαρηκοΐας.

Εκτός από τη γήρανση, η νευροαισθητήρια απώλεια ακοής μπορεί να προκληθεί από:

 • Βλάβη
 • Υπερβολική έκθεση σε θόρυβο
 • Ιογενείς λοιμώξεις όπως η ιλαρά ή η παρωτίτιδα
 • Ωτοτοξικά φάρμακα, δηλαδή φάρμακα που βλάπτουν την ακοή
 • Μηνιγγίτιδα
 • Διαβήτης
 • Εγκεφαλικό
 • Υψηλός πυρετός
 • Νόσος Meniere
 • Ακουστικοί όγκοι
 • Κληρονομικότητα

Αγώγιμη απώλεια ακοής

Αυτές οι διαταραχές μπορεί να είναι προσωρινές ή μόνιμες. Προκαλούνται από προβλήματα στο έξω ή στο μέσο αυτί που εμποδίζουν τον ήχο να φτάσει στο εσωτερικό αυτί. Τα άτομα που αντιμετωπίζουν αυτή την πάθηση μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι φωνές και οι ήχοι φαίνονται αμυδροί. Πολλές μορφές αγώγιμης απώλειας ακοής μπορούν να αντιμετωπιστούν ιατρικά ή χειρουργικά. Μερικές κοινές αιτίες αυτής της πάθησης περιλαμβάνουν:

 • Λοίμωξη του ακουστικού πόρου ή του μέσου ωτός
 • Υγρό στο μέσο αυτί
 • Διάτρηση ή ουλή του τυμπάνου
 • Συσσώρευση κεριού
 • Ασυνήθιστες αυξήσεις ή εξογκώματα στο αυτί
 • Ωτοσκλήρωση, μια κατάσταση κατά την οποία υπάρχει ανώμαλη ανάπτυξη των οστών του μέσου αυτιού. Αυτό το οστό εμποδίζει τις δομές στο αυτί να λειτουργήσουν σωστά και προκαλεί απώλεια ακοής. Σε ορισμένα άτομα με ωτοσκλήρωση, η απώλεια ακοής μπορεί να είναι σοβαρή.
Sonixine

Τι είναι το Sonixine και σε ποιες περιπτώσεις χρησιμοποιείται;

Πότε χρησιμοποιείται το Sonixine και ποιες είναι οι θεραπευτικές του ενδείξεις;

Οι κάψουλες ακοής Sonixine είναι ένα συμπλήρωμα σχεδιασμένο να βελτιώνει την υγεία της ακοής. Περιέχουν ένα μείγμα συστατικών όπως ginkgo biloba, μαγνήσιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β που μπορεί να υποστηρίξουν τη λειτουργία της ακοής και τη συνολική ευεξία του αυτιού.

Προβλεπόμενη χρήση

Οι κάψουλες ακοής Sonixine μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διάφορες καταστάσεις για τη βελτίωση της υγείας της ακοής. Ακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις όπου μπορεί να φανούν χρήσιμα:

 • Όταν αισθάνεστε μείωση της ακουστικής οξύτητας.
 • Σε περιόδους στρες ή κόπωσης που μπορεί να επηρεάσουν την ακοή σας.
 • Για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στο εσωτερικό αυτί.
 • Ως μέρος της ολοκληρωμένης θεραπείας για την υποστήριξη της υγείας της ακοής.
 • Για άτομα που εκτίθενται σε δυνατούς ήχους ή εργάζονται σε θορυβώδη περιβάλλοντα.
 • Για ηλικιωμένους που θέλουν να διατηρήσουν ή να βελτιώσουν την ακουστική τους ικανότητα.
 • Ως μέρος ενός συνολικού προγράμματος ευεξίας για μακροπρόθεσμη υγεία της ακοής.

Ποιος είναι ο κίνδυνος;

Η κακή ακοή μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες στην υγεία και την ποιότητα ζωής. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η ακοή είναι απαραίτητη για την επικοινωνία, τη μάθηση και τη συμμετοχή στην κοινωνία. Όταν η ακοή μας βλάπτεται, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα επικοινωνίας, κοινωνική απομόνωση και ακόμη και κατάθλιψη. Επιπλέον, η κακή ακοή μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο τροχαίων ατυχημάτων και ατυχημάτων στο χώρο εργασίας, επειδή ενδέχεται να μην μπορείτε να ανιχνεύσετε έγκαιρα ηχητικά προειδοποιητικά σήματα, όπως κόρνα αυτοκινήτου ή προειδοποιήσεις κινδύνου στο χώρο εργασίας. Επομένως, η διατήρηση της καλής υγείας της ακοής είναι απαραίτητη για τη συνολική ευεξία και την προσωπική σας ασφάλεια.

Πώς λειτουργεί; Μηχανισμός δράσης

Οι κάψουλες ακοής λειτουργούν με διάφορους τρόπους για να υποστηρίξουν την υγεία της ακοής:

 • Βελτιωμένη κυκλοφορία: Το Ginkgo biloba, ένα από τα βασικά συστατικά στις κάψουλες Sonixine , είναι γνωστό για τις αγγειοδιασταλτικές του ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τη ροή του αίματος στο εσωτερικό αυτί. Η βελτίωση της κυκλοφορίας μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της λειτουργίας της ακοής.
 • Αντιοξειδωτική υποστήριξη: Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στο ginkgo biloba και οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία των κυττάρων του εσωτερικού αυτιού από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών που μπορεί να προκύψουν από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ηχορύπανση και το οξειδωτικό στρες.
 • Νευροπροστατευτικά οφέλη: Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι το ginkgo biloba μπορεί να έχει νευροπροστατευτικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στη διατήρηση της νευρικής λειτουργίας στο αυτί και το ακουστικό σύστημα.
 • Συμπληρώματα διατροφής: Η παροχή μαγνησίου και βιταμινών Β μέσω των καψουλών Sonixine μπορεί να συμβάλει στην καλή λειτουργία του ακουστικού συστήματος, καθώς αυτές οι ουσίες είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της υγείας των νευρικών κυττάρων και τη μετάδοση ακουστικών σημάτων στον εγκέφαλο.
Sonixine

Σύνθεση Sonixine – Δραστικά συστατικά

Ακολουθεί ο κατάλογος των συστατικών των καψουλών ακοής Sonixine και τα αποτελέσματά τους:

 • Ginkgo biloba : Το εκχύλισμα από αυτό το φυτό είναι γνωστό για τις αγγειοδιασταλτικές του ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τη ροή του αίματος στο εσωτερικό αυτί. Επιπλέον, το ginkgo biloba είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία μπορεί να προστατεύουν τα νευρικά κύτταρα από την οξείδωση και να συμβάλλουν στη συνολική υγεία της ακοής.
 • Μαγνήσιο : Το μαγνήσιο παίζει σημαντικό ρόλο στη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με την ακουστική αντίληψη. Βοηθά επίσης στη χαλάρωση των μυών και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ακούσιων μυϊκών συσπάσεων στο εσωτερικό αυτί, που μπορεί να επηρεάσει την ακοή.
 • Βιταμίνες Β : Οι βιταμίνες Β, όπως η βιταμίνη Β6, Β9 (φολικό οξύ) και Β12, εμπλέκονται στην υγεία των νευρώνων και στην παραγωγή μυελίνης, μιας ουσίας που καλύπτει και προστατεύει τις νευρικές ίνες. Αυτές οι βιταμίνες μπορεί να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της λειτουργίας της ακοής και στην υποστήριξη του κεντρικού νευρικού συστήματος που συμμετέχει στη μετάδοση των ακουστικών ερεθισμάτων.

Οφέλη

Ακολουθούν ορισμένα οφέλη από τις κάψουλες ακοής Sonixine :

 1. Υποστήριξη για την υγεία της ακοής: Επιλεγμένα συστατικά όπως το ginkgo biloba, το μαγνήσιο και οι βιταμίνες Β συνεργάζονται για να υποστηρίξουν τη λειτουργία της ακοής και να διατηρήσουν την υγεία του αυτιού.
 2. Βελτιωμένη κυκλοφορία: Το Ginkgo biloba υποστηρίζει την κυκλοφορία του αίματος στο εσωτερικό αυτί, συμβάλλοντας στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των τριχωτών κυττάρων.
 3. Αντιοξειδωτική προστασία: Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στο ginkgo biloba βοηθούν στην προστασία των κυττάρων της ακοής από τη βλάβη των ελεύθερων ριζών που προκύπτουν από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ηχορύπανση και το οξειδωτικό στρες.
 4. Νευρολογική υποστήριξη: Οι βιταμίνες Β συμμετέχουν στην υγεία του νευρικού συστήματος και στη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων, συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του ακουστικού συστήματος.
 5. Μειώστε τον κίνδυνο μυϊκών σπασμών: Το μαγνήσιο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ακούσιων μυϊκών σπασμών στο εσωτερικό αυτί, που μπορεί να επηρεάσει την ακοή.
 6. Συμπλήρωμα διατροφής: Οι κάψουλες Sonixine είναι μια συμπυκνωμένη πηγή θρεπτικών συστατικών σημαντικών για την υγεία της ακοής που μπορεί να λείπουν από την καθημερινή διατροφή.

Φύλλο οδηγιών χρήσης – Πώς να χρησιμοποιήσετε το Sonixine ;

Πριν πάρετε αυτό το φάρμακο, διαβάστε προσεκτικά αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης γιατί περιέχει σημαντικές πληροφορίες για εσάς.

Τρόπος χορήγησης, δοσολογία

Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε τις κάψουλες ακοής Sonixine :

 • Λαμβάνετε μία κάψουλα ημερησίως.
 • Η κάψουλα πρέπει να λαμβάνεται με ένα ποτήρι νερό.
 • Είναι καλύτερο να παίρνετε την κάψουλα μαζί με το γεύμα για καλύτερη απορρόφηση και ανοχή.
 • Αποθηκεύστε τις κάψουλες σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το άμεσο ηλιακό φως και την υπερβολική θερμότητα.
 • Συνεχίστε να παίρνετε τις κάψουλες τακτικά για να επιτύχετε τα μέγιστα οφέλη για την υγεία της ακοής.
Sonixine

Αντενδείξεις

Ακολουθούν ορισμένες πιθανές αντενδείξεις των καψουλών ακοής Sonixine :

Αλλεργίες: Άτομα με γνωστές αλλεργίες σε συστατικά κάψουλας όπως το ginkgo biloba ή οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β θα πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Επιπτώσεις χρήσης

Ακολουθούν μερικά από τα αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν χρησιμοποιώντας κάψουλες ακοής:

 1. Βελτιωμένη οξύτητα ακοής: Η τακτική λήψη καψουλών Sonixine μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη οξύτητα ακοής, επιτρέποντας καλύτερη αντίληψη των ήχων και των θορύβων.
 2. Μείωση των διαταραχών της ακοής: Οι κάψουλες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των διαταραχών της ακοής όπως οι εμβοές και τα βουλωμένα αυτιά, βελτιώνοντας την άνεση και την ποιότητα της ακοής.
 3. Μεγαλύτερη αντίσταση θορύβου : Υποστηρίζοντας το όργανο ακοής, είναι δυνατό να αυξηθεί η αντίσταση στον θόρυβο και να προστατεύεται η ακοή από βλάβες σε καταστάσεις έντονης ακουστικής έκθεσης.
 4. Καλύτερη συνολική ευημερία: Η καλύτερη υγεία της ακοής μπορεί να επηρεάσει θετικά τη συνολική σας ευημερία βελτιώνοντας την επικοινωνία, την κοινωνική συμμετοχή και την ποιότητα ζωής.
 5. Συγκέντρωση και υποστήριξη μνήμης: Η καλύτερη ακοή μπορεί να προάγει μεγαλύτερη συγκέντρωση και μνήμη, επειδή είναι ευκολότερη η αντίληψη και η επεξεργασία ακουστικών πληροφοριών.
 6. Μειωμένος κίνδυνος προβλημάτων ακοής που σχετίζονται με την ηλικία: Η τακτική χρήση των καψουλών Sonixine μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της λειτουργίας της ακοής με την πάροδο του χρόνου, μειώνοντας τον κίνδυνο προβλημάτων ακοής που σχετίζονται με τη γήρανση.
 7. Αίσθημα ευεξίας: Τα άτομα που λαμβάνουν κάψουλες Sonixine μπορεί να αισθάνονται αυξημένη συνολική αίσθηση ευεξίας, γνωρίζοντας ότι προστατεύουν και βελτιώνουν την υγεία της ακοής τους.

Πραγματικές κριτικές, αρνητικά και απόψεις – σχόλια από το φόρουμ

«Από τότε που άρχισα να παίρνω αυτές τις κάψουλες, έχω παρατηρήσει μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην ικανότητα ακοής μου. Πριν τα χρησιμοποιήσω, δυσκολευόμουν να παρακολουθήσω συζητήσεις και συχνά ένιωθα απομονωμένος κατά τη διάρκεια των οικογενειακών συγκεντρώσεων. Τώρα, χάρη στη Sonixine, αισθάνομαι πιο αφοσιωμένος και συμμετέχει σε συζητήσεις. Επιπλέον, παρατήρησα μείωση των εμβοών που με ενοχλούσε το βράδυ. Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό το προϊόν και το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον έχει προβλήματα ακοής παρόμοια με τα δικά μου.»

Δημιουργήθηκε φωτογραφία

«Η δουλειά μου απαιτεί καλή ακοή για να δίνω προσοχή στους ήχους του δρόμου και να επικοινωνώ καθαρά με τους επιβάτες. Πριν ανακαλύψω το Sonixine , είχα συχνά πρόβλημα να ακούω τους ήχους του δρόμου, που απειλούσαν την ασφάλειά μου και την ασφάλεια των επιβατών μου. Από τότε που άρχισα να παίρνω τακτικά κάψουλες Sonixine , έχω παρατηρήσει μια αξιοσημείωτη βελτίωση στην ακοή μου. Αισθάνομαι πιο ασφαλής πίσω από το τιμόνι και μπορώ να ανταποκριθώ γρήγορα σε ακουστικές προειδοποιήσεις. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Sonixine σε οποιονδήποτε εργάζεται σε θορυβώδες περιβάλλον ή χρειάζεται υποστήριξη για την υγεία της ακοής του.»

Σχολιάστε