Welltone, απάτη; Αρνητικές κριτικές, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή

Οι σταγόνες Welltone είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν που προορίζεται για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης σε ασθενείς με υπέρταση. Περιέχουν ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά που βοηθούν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και μειώνουν το φορτίο στην καρδιά, γεγονός που συμβάλλει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στην  υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση)  . Οι γιατροί το ταξινομούν σε δύο κατηγορίες:

Πρωτοπαθής υπέρταση (ιδιοπαθής υπέρταση)

Η υψηλή αρτηριακή πίεση που δεν έχει γνωστή αιτία ονομάζεται ιδιοπαθής ή ιδιοπαθής υπέρταση. Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος υπέρτασης. Αναπτύσσεται αργά και συχνά τα άτομα με ιδιοπαθή υπέρταση έχουν λίγα ή καθόλου συμπτώματα. Η γενετική (οικογενειακό ιστορικό υπέρτασης) και ο ανθυγιεινός τρόπος ζωής μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο εμφάνισης αυτού του τύπου υπέρτασης.

Αναχώρηση: Cardiolis, Cardiotensive

Δευτεροπαθής υπέρταση 

Η υψηλή αρτηριακή πίεση που μπορεί να συνδεθεί με μια συγκεκριμένη ιατρική κατάσταση ή δραστηριότητα ονομάζεται δευτερογενής υπέρταση. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν δευτεροπαθή υπέρταση, όπως: 

 • Υποκείμενες ιατρικές παθήσεις:   Ορισμένες ιατρικές παθήσεις, όπως η αποφρακτική άπνοια ύπνου ή η νεφρική νόσος, διαταράσσουν την ισορροπία του οξυγόνου και της ροής του αίματος στο σώμα. Ο εγκέφαλός σας δίνει σήμα στο σώμα σας να προσαρμοστεί σε αυτές τις αλλαγές αυξάνοντας και διατηρώντας την αρτηριακή σας πίεση.
 • Φάρμακα:   Ορισμένα φάρμακα – συμπεριλαμβανομένων των αποσυμφορητικών, των αντισυλληπτικών χαπιών και των μη συνταγογραφούμενων (OTC) φαρμάκων για το κρυολόγημα – συστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία. Η καρδιά σας πρέπει να αντλεί σκληρότερα για να σπρώξει το αίμα έξω στο σώμα σας.
 • Παράνομα ναρκωτικά:   Τα παράνομα ναρκωτικά όπως οι αμφεταμίνες και η κοκαΐνη στενεύουν τις αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα στην καρδιά. Η καρδιά σας πρέπει να χτυπά πιο γρήγορα για να πάρει αρκετό αίμα, το οποίο καταστρέφει τον καρδιακό μυ με την πάροδο του χρόνου.
 • Όγκοι επινεφριδίων:   Αυτοί οι όγκοι διεγείρουν το σώμα να απελευθερώσει περισσότερες ορμόνες που παρεμβαίνουν στη σωστή λειτουργία των νεφρών και της καρδιάς, οδηγώντας σε υψηλότερη αρτηριακή πίεση.
 • Προβλήματα θυρεοειδούς:   Όταν ο θυρεοειδής αδένας απελευθερώνει πάρα πολλές ορμόνες (υπερθυρεοειδισμός), αναγκάζει την καρδιά να χτυπά πιο γρήγορα και να εργάζεται σκληρότερα. Όταν ο θυρεοειδής αδένας απελευθερώνει πολύ λίγες ορμόνες (υποθυρεοειδισμός), αποδυναμώνει τον καρδιακό μυ, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να εργαστεί σκληρότερα για να αντλήσει αίμα. Και οι δύο καταστάσεις προκαλούν αυξημένη αρτηριακή πίεση.
 • Συγγενείς ασθένειες:   Οι καρδιακές παθήσεις που υπάρχουν κατά τη γέννηση μπορεί να προκαλέσουν στένωση των αιμοφόρων αγγείων, αυξημένο καρδιακό ρυθμό ή άλλα συμπτώματα που επηρεάζουν την αρτηριακή πίεση.

Μπορεί να εμφανιστεί τόσο πρωτοπαθής όσο και δευτεροπαθής υπέρταση. Για παράδειγμα, ένα άτομο με πρωτοπαθή υπέρταση μπορεί να παρατηρήσει ότι η αρτηριακή του πίεση επιδεινώνεται αφού αρχίσει να παίρνει ορισμένα φάρμακα.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ

Ο κίνδυνος πρωτοπαθούς υπέρτασης μπορεί να είναι υψηλότερος εάν:

1. Είστε 65 ετών και άνω.

Ο κίνδυνος υπέρτασης αυξάνεται με την ηλικία. Οι αρτηρίες σας σκληραίνουν φυσικά καθώς μεγαλώνετε, ακόμα κι αν τρώτε καλά και ακολουθείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

2. Είστε υπέρβαροι ή παχύσαρκοι.

Το υπερβολικό βάρος ή η παχυσαρκία προκαλεί πολλές αλλαγές στο σώμα. Μπορεί να επηρεάσει τις ορμόνες που αυξάνουν τον κίνδυνο υψηλής αρτηριακής πίεσης. Μπορεί επίσης να προκαλέσει τη συσσώρευση πλάκας στις αρτηρίες, η οποία αναγκάζει την καρδιά να εργαστεί σκληρότερα.

3. Κάνετε δίαιτα πλούσια σε νάτριο.

Όταν τρώτε πολύ νάτριο (αλάτι), το σώμα σας συγκρατεί επιπλέον νερό για να το ξεπλύνει. Περισσότερο νερό στο σώμα επιβαρύνει περισσότερο την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία, οδηγώντας σε υψηλότερη αρτηριακή πίεση.

4. Είσαι μαύρος.

Οι μαύροι είναι πιο πιθανό να έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση. Είναι επίσης πιο πιθανό να αναπτύξουν σοβαρές επιπλοκές από την υψηλή αρτηριακή πίεση, όπως   εγκεφαλικό επεισόδιο  ,   καρδιακή ανεπάρκεια  ή νεφρική ανεπάρκεια.

5. Η υπέρταση εμφανίζεται στην οικογένειά σας.

Μερικοί άνθρωποι έχουν γενετική προδιάθεση για υψηλότερη αρτηριακή πίεση. Οι γιατροί δεν γνωρίζουν ακριβώς πώς η γενετική επηρεάζει την αρτηριακή πίεση, αλλά γνωρίζουν ότι η πάθηση εμφανίζεται συχνά σε οικογένειες.

6. Δεν ασκείστε αρκετά.

Η άσκηση δυναμώνει την καρδιά ώστε να μπορεί να αντλεί αίμα με λιγότερη εργασία. Όταν μια δυνατή καρδιά αντλεί αίμα αποτελεσματικά, μειώνει την πίεση στα αιμοφόρα αγγεία.

7. Καπνίζετε ή μασάτε καπνό.

Η νικοτίνη στα τσιγάρα και τον καπνό μάσησης συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και η καρδιά πρέπει να εργαστεί σκληρότερα για να αντλήσει αίμα.

8. Πίνετε πολύ αλκοόλ.

Η κατανάλωση περισσότερων από ένα αλκοολούχων ποτών την ημέρα (γυναίκες) ή δύο την ημέρα (άντρες) αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών που σηματοδοτούν τη συστολή (σφίξιμο) των αιμοφόρων αγγείων. Μειώνει επίσης την ποσότητα του υγρού στο σώμα, προκαλώντας κατακράτηση νερού και ασκώντας πίεση στην καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία.

Τι είναι το Welltone και σε τι χρησιμεύει;

Οι αντιυπερτασικές σταγόνες Welltone είναι ένα συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της υπέρτασης ή της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Οι σταγόνες περιέχουν ενεργά συστατικά που βοηθούν στη χαλάρωση και τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και μειώνουν την πίεση στα τοιχώματα των αρτηριών. Οι σταγόνες Welltone συμβάλλουν στην ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης, γεγονός που βοηθά στην πρόληψη της εμφάνισης καρδιαγγειακών επιπλοκών και στη βελτίωση της γενικής κατάστασης του ασθενούς.

Προβλεπόμενη χρήση

Οι πτώσεις αρτηριακής πίεσης Welltone θα πρέπει να χρησιμοποιούνται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Υπέρταση: Οι σταγόνες Welltone είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο για τη θεραπεία και τον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς ασθενείς. Μπορούν να συνταγογραφηθούν ως αρχική θεραπεία ή σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα για την επίτευξη των στόχων της αρτηριακής πίεσης.
 • Πρόληψη καρδιαγγειακών επιπλοκών: Η χρήση των σταγόνων Welltone συνιστάται σε ασθενείς με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών, όπως έμφραγμα του μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή ανεπάρκεια. Η χρήση του προϊόντος μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, στη βελτίωση της αγγειακής υγείας και στην πρόληψη αυτών των επιπλοκών.
 • Διατήρηση σταθερής αρτηριακής πίεσης: Οι σταγόνες Welltone μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διατήρηση σταθερής αρτηριακής πίεσης σε ασθενείς που έχουν επιτύχει την αρτηριακή πίεση στόχο με άλλα αντιυπερτασικά φάρμακα. Βοηθούν στην πρόληψη επαναλαμβανόμενων αιχμών πίεσης και διατηρούν την αρτηριακή πίεση στο βέλτιστο επίπεδο.

Πώς λειτουργεί το Welltone ;

Οι σταγόνες αρτηριακής πίεσης Welltone περιέχουν ενεργά συστατικά που έχουν συγκεκριμένη επίδραση στον οργανισμό και συμβάλλουν στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ο κύριος μηχανισμός δράσης των Welltone Drops είναι η ικανότητά τους να διαστέλλουν τα αιμοφόρα αγγεία και να μειώνουν την αντίσταση σε αυτά.

Τα ενεργά συστατικά του Welltone ρυθμίζουν τον αγγειακό τόνο και ελέγχουν τη σύσπαση των λείων μυών των αρτηριών. Αυτό προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, το Welltone Drops μπορεί να έχει ευεργετική επίδραση στον καρδιακό ρυθμό και να μειώσει τον φόρτο εργασίας στην καρδιά.

Συστατικά Welltone (σύνθεση)

 • Εκχύλισμα εχινάκειας : Η εχινάκεια είναι ευρέως γνωστή για τις ανοσοτροποποιητικές της ιδιότητες. Η έρευνα δείχνει ότι το εκχύλισμα εχινάκειας μπορεί να έχει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτικά αποτελέσματα που μπορεί να είναι ευεργετικά για τη γενική υγεία του σώματος. Ωστόσο, η άμεση σχέση μεταξύ του εκχυλίσματος εχινάκειας και της αρτηριακής πίεσης μπορεί να απαιτεί περαιτέρω έρευνα.
 • Εκχύλισμα λουλουδιών ιβίσκου : Έρευνες δείχνουν ότι ο ιβίσκος μπορεί να έχει αντιυπερτασικά αποτελέσματα και βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Ορισμένες μελέτες έχουν συνδέσει αυτό με την αύξηση των επιπέδων του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο βοηθά στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας. Ωστόσο, απαιτείται περισσότερη έρευνα για να επιβεβαιωθούν αυτά τα αποτελέσματα.
 • Βιταμίνες : Βιταμίνες όπως η βιταμίνη C, η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη Β6 μπορούν να έχουν θετική επίδραση στο καρδιαγγειακό σύστημα και να προάγουν τη συνολική υγεία. Για παράδειγμα, η βιταμίνη C είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των αιμοφόρων αγγείων από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες. Η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της αγγειακής ελαστικότητας και η βιταμίνη Β6 εμπλέκεται στο μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης, η οποία μπορεί να σχετίζεται με τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα και οφέλη του Welltone

Οι πτώσεις αρτηριακής πίεσης Welltone μπορεί να έχουν τα ακόλουθα οφέλη

 • Μείωση της αρτηριακής πίεσης: Το Welltone περιέχει συστατικά που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα που πάσχουν από υπέρταση ή υψηλή αρτηριακή πίεση για τη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών επιπλοκών.
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία του αίματος: Ορισμένα συστατικά του Welltone , όπως το εκχύλισμα ιβίσκου, μπορεί να βοηθήσουν στη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αποτελεσματικότερη παροχή οξυγόνου και θρεπτικών ουσιών στα όργανα και τους ιστούς.
 • Υποστήριξη για την υγεία της καρδιάς: Οι σταγόνες Welltone μπορεί να περιέχουν συστατικά που ωφελούν την υγεία της καρδιάς. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και άλλα συστατικά που βοηθούν στην προστασία της καρδιάς από βλάβες και στη διατήρηση της κανονικής λειτουργίας της.
 • Ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες: Ορισμένα συστατικά του Welltone , όπως το εκχύλισμα εχινάκειας, μπορεί να έχουν ανοσορρυθμιστικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στη διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος.
 • Φυσικά συστατικά: Οι σταγόνες Welltone μπορεί να περιέχουν φυσικά συστατικά που είναι ασφαλή για κατανάλωση και έχουν λιγότερες παρενέργειες σε σύγκριση με ορισμένα συνθετικά φάρμακα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

Γενικά, οι συστάσεις για τη χρήση των σταγόνων Welltone μπορεί να είναι οι εξής

 • Δοσολογία: Ακολουθήστε τις οδηγίες στο δοχείο για τη σωστή δοσολογία. Συνήθως συνιστάται η λήψη μιας σταγόνας μία ή δύο φορές την ημέρα, ανάλογα με τις οδηγίες.
 • Λήψη με τροφή: Συνιστάται η λήψη του Welltone Drops κατά τη διάρκεια ή μετά το γεύμα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μείωση πιθανών παρενεργειών και να εξασφαλίσει καλύτερη απορρόφηση του φαρμάκου.
 • Ακολουθήστε ένα τακτικό πρόγραμμα πρόσληψης: Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να λαμβάνετε τακτικά το Welltone Drops την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία σχετικά με τους χρόνους λήψης.
 • Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση: Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τη συνιστώμενη δόση του συμπληρώματος διατροφής.

Το αποτέλεσμα της χρήσης Welltone

Όταν χρησιμοποιείτε πτώσεις πίεσης Welltone , μπορείτε να περιμένετε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

 • Μείωση της αρτηριακής πίεσης: Το Welltone περιέχει ενεργά συστατικά που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Η τακτική χρήση μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε την αρτηριακή σας πίεση και να τη διατηρήσετε σε υγιές επίπεδο.
 • Βελτίωση της συνολικής υγείας: Η υψηλή αρτηριακή πίεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη συνολική υγεία σας. Οι σταγόνες Welltone μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και στη βελτίωση της συνολικής ευεξίας.
 • Έλεγχος των συμπτωμάτων της υπέρτασης: Τα άτομα με υπέρταση (υψηλή αρτηριακή πίεση) μπορεί να εμφανίσουν ποικίλα συμπτώματα, όπως πονοκέφαλο, ζάλη, δύσπνοια και κόπωση. Η χρήση των σταγόνων Welltone μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο αυτών των συμπτωμάτων και στη βελτίωση της ευεξίας σας.
 • Βελτιωμένη ποιότητα ζωής: Η μείωση της αρτηριακής πίεσης και του ελέγχου της υπέρτασης που επιτυγχάνεται με το Welltone Drops μπορεί να οδηγήσει σε βελτιωμένη ποιότητα ζωής. Η πιο σταθερή αρτηριακή πίεση μπορεί να βελτιώσει τη συνολική σας ευεξία, τα επίπεδα ενέργειας και την ικανότητά σας να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές σας εργασίες.

Πραγματικές απόψεις και αρνητικά σχόλια φόρουμ για το Welltone

“Γεια σε όλους! Το όνομά μου είναι Carmen και θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με τις σταγόνες αρτηριακής πίεσης Welltone . Στην ηλικία μου, η υψηλή αρτηριακή πίεση ήταν ένα μόνιμο πρόβλημα, αλλά από τότε που άρχισα να παίρνω Welltone , η ζωή μου άλλαξε προς το καλύτερο.

Πριν ανακαλύψω το Welltone , είχα δοκιμάσει πολλά φάρμακα με περιορισμένα αποτελέσματα και δυσάρεστες παρενέργειες. Ωστόσο, από τότε που άρχισα να παίρνω Welltone έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση. Τα επίπεδα της αρτηριακής μου πίεσης έχουν σταθεροποιηθεί και τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως πονοκέφαλοι και κόπωση έχουν μειωθεί σημαντικά.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Welltone είναι η φυσική του προσέγγιση. Περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων και βιταμίνες που επηρεάζουν απαλά αλλά αποτελεσματικά το σώμα μου. Εκτός από αυτό, δεν έχω βιώσει καμία αρνητική παρενέργεια μέχρι στιγμής.

Συνιστώ το Welltone σε όποιον παλεύει με την υπέρταση.»

«Γεια σε όλους, με λένε Alexander και θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου από τη χρήση σταγόνων Welltone για τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης. Ως Βούλγαρος, το καθημερινό άγχος και οι πολλές ώρες εργασίας μπορούν να επηρεάσουν την υγεία μου, ειδικά την αρτηριακή μου πίεση.

Πριν από λίγους μήνες, ο γιατρός μου συνέστησε να δοκιμάσω το Welltone ως συμπλήρωμα στη θεραπεία μου για την υπέρταση. Από τη λήψη του, έχω παρατηρήσει σημαντική μείωση της αρτηριακής πίεσης και συνολική βελτίωση της ευεξίας.

Η Welltone με βοήθησε πολύ στον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής μου πίεσης. Ένιωσα μεγαλύτερη σταθερότητα στα επίπεδα της αρτηριακής μου πίεσης και τα δυσάρεστα συμπτώματα όπως η ζάλη και η κόπωση μειώθηκαν σημαντικά.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο Welltone είναι η φυσική του προσέγγιση και η ασφαλής φόρμουλα. Δεν έχω βιώσει αρνητικές παρενέργειες και νιώθω πιο ήρεμος γνωρίζοντας ότι φροντίζω την υγεία μου με φυσικά συστατικά.

Συνιστώ το Welltone σε όποιον αναζητά έναν αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο ελέγχου της αρτηριακής πίεσης. Χαιρετίζω όλους και ελπίζω ότι η μαρτυρία μου θα είναι χρήσιμη σε ανθρώπους που αναζητούν έναν αξιόπιστο τρόπο αντιμετώπισης της υπέρτασης».

Welltone , Τιμή, επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή – έκπτωση, Πού να αγοράσετε

Η τιμή του προϊόντος είναι τώρα σε προσφορά. Ωστόσο, ο κατασκευαστής προσφέρει έκπτωση 50%. Για να κάνετε μια παραγγελία, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Δεν απαιτείται κωδικός προσφοράς. Απλώς κάντε την παραγγελία σας online και ένας διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο αριθμός των προσφερόμενων προϊόντων είναι περιορισμένος και η προσφορά είναι χρονικά περιορισμένη. Η πληρωμή θα γίνει κατά την παράδοση.

Σχολιάστε