BigHunter, απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Οι κάψουλες BigHunter και το προϊόν ισχύος είναι συμπληρώματα που έχουν σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ανδρικής σεξουαλικής λειτουργίας και την αύξηση του μεγέθους του πέους.

Οι κάψουλες Big Hunter και το προϊόν ισχύος περιέχουν φυσικά συστατικά που μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της λίμπιντο, στη βελτίωση της στύσης και στην αύξηση του πλάτους του πέους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Όταν το σώμα μας δεν λειτουργεί όπως θέλουμε, είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό. Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, η απογοήτευση, η αμηχανία και το άγχος που μπορούν να προκαλέσουν δεν είναι πράγματα που πρέπει να υπομείνετε – επειδή η στυτική δυσλειτουργία είναι σε μεγάλο βαθμό θεραπεύσιμη.

Διαβάστε παρακάτω για μια πλήρη εξήγηση του τι είναι το ΣΔ, τι προκαλεί ή συμβάλλει στο ΣΔ και μια επισκόπηση των επιλογών θεραπείας ΣΔ.

Τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας δεν είναι απόλυτα

Η στυτική δυσλειτουργία δεν περιορίζεται στην πλήρη αδυναμία στύσης. Αν και είναι μια μορφή δυσλειτουργίας, τα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί επίσης να μοιάζουν με τα ακόλουθα:

 • Ασταθής ικανότητα να έχετε στύση όταν θέλετε να κάνετε σεξ.
 • Οι στύσεις δεν διαρκούν αρκετά για να προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση.
 • Δείτε: Erectil, Wirex

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία

Η ΕΔ έχει πολλές πιθανές αιτίες και παράγοντες που συμβάλλουν. Αυτό είναι συνήθως το αποτέλεσμα ενός συνδυασμού παραγόντων που κάνουν ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα:

 • Επηρεάζουν τη ροή του αίματος στο πέος
 • Επηρεάζουν τα σήματα μεταξύ του εγκεφάλου και του πέους
 • Επίδραση στα νεύρα του πέους

Καταστάσεις υγείας που μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία

Λόγω των διαφορετικών τρόπων με τους οποίους προκαλείται η στυτική δυσλειτουργία, υπάρχουν πολλές ιατρικές παθήσεις που σχετίζονται με αυτήν.

Για παράδειγμα, η ροή του αίματος μπορεί να επηρεαστεί από προβλήματα όπως  οι αγγειακές και καρδιακές παθήσεις  , η υψηλή χοληστερόλη και η αθηροσκλήρωση. Νευρικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν από καταστάσεις όπως  ο διαβήτης  ,  η νόσος του Πάρκινσον  , η σκλήρυνση κατά πλάκας και ορισμένες θεραπείες για τον καρκίνο της πυέλου.

Άλλες ιατρικές καταστάσεις που μπορεί να συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία περιλαμβάνουν:

 • Νόσος Peyron
 • Χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης
 • Τραυματισμός του πέους, άλλων πυελικών οργάνων ή του νωτιαίου μυελού.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Φάρμακα που μπορεί να προκαλέσουν στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι παρενέργεια ορισμένων φαρμάκων. Τα πιο συνηθισμένα παραδείγματα είναι τα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση, ιδιαίτερα τα διουρητικά (όπως η χλωροθειαζίδη και η φουροσεμίδη) και οι β-αναστολείς (όπως η μετοπρολόλη και η ατενολόλη), που μπορούν να μειώσουν τη ροή του αίματος στο πέος.

Τα αντικαταθλιπτικά συχνά συνδέονται επίσης με τη στυτική δυσλειτουργία, επειδή μπορούν να δυσκολέψουν τόσο τη στύση όσο και την επίτευξη οργασμού. Συσχετίζονται επίσης γενικά με μειωμένη σεξουαλική ορμή. Όλα τα αντικαταθλιπτικά μπορεί να προκαλέσουν ΣΔ, αλλά τα πιο πιθανά είναι οι εκλεκτικοί αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης (SSRIs) όπως το Lexapro, το Prozac και το Zoloft.

Άλλα φάρμακα που μπορεί να συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία περιλαμβάνουν:

 • Αντιισταμινικά και αναστολείς Η2  – Εκτός από τις αλλεργικές αντιδράσεις και την παλινδρόμηση οξέος, η ισταμίνη παίζει ρόλο στη στυτική λειτουργία.
 • Οπιοειδή  –  Η μακροχρόνια χρήση οπιοειδών  σχετίζεται με χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης και στυτική δυσλειτουργία.

Ψυχολογικά αίτια της στυτικής δυσλειτουργίας

Το σεξ απαιτεί το σώμα και το μυαλό να συνεργάζονται. Επομένως, αρνητικά συναισθήματα όπως  το άγχος  , ο φόβος ή η ενοχή μπορεί να δυσκολέψουν την επίτευξη και τη διατήρηση της στύσης, ακόμα κι αν δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα υγείας. Το ίδιο ισχύει και για  καταστάσεις ψυχικής υγείας  όπως το άγχος και  η κατάθλιψη  .

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Η ανησυχία για τη σεξουαλική απόδοση είναι ένα κοινό παράδειγμα αρνητικών συναισθημάτων που μπορεί να συμβάλλουν στη στυτική δυσλειτουργία. Και αν αυτή η ανησυχία προέρχεται από την παρατήρηση συμπτωμάτων στυτικής δυσλειτουργίας, μπορεί να προκαλέσει επιπλέον στρες ή άγχος. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα αρνητικά συναισθήματα δεν χρειάζεται να σχετίζονται με το σεξ για να το επηρεάσουν. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αποκτήσετε και να διατηρήσετε τη διάθεση αν έχετε μια πολύ αγχωτική δουλειά.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι το BigHunter και σε τι χρησιμεύει;

Οι κάψουλες Potency και το προϊόν BigHunter είναι συμπληρώματα που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης των ανδρών και την αύξηση του μεγέθους του πέους. Αυτές οι κάψουλες περιέχουν φυσικά συστατικά που μπορούν να τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος, να αυξήσουν τη λίμπιντο και να προάγουν την ανάπτυξη των ανδρικών αναπαραγωγικών οργάνων.

Προβλεπόμενη χρήση

Ακολουθεί μια λίστα με καταστάσεις στις οποίες μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε κάψουλες για ισχύ και αύξηση του μεγέθους του πέους, όπως το BigHunter :

 • Στυτική δυσλειτουργία: Εάν δυσκολεύεστε να επιτύχετε ή να διατηρήσετε μια στύση επαρκή για ικανοποιητική σεξουαλική επαφή, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τις κάψουλες.
 • Χαμηλή λίμπιντο: Εάν έχετε παρατηρήσει μείωση στη σεξουαλική σας ορμή ή το ενδιαφέρον σας για σεξ, οι κάψουλες μπορεί να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη λίμπιντο σας και να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας όρεξη.
 • Προβλήματα μεγέθους πέους: Εάν ανησυχείτε για το μέγεθος του πέους σας και θέλετε να το μεγεθύνετε, οι κάψουλες μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση της ανάπτυξης και στη βελτίωση της σεξουαλικής σας αυτοπεποίθησης.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς λειτουργεί το BigHunter ;

Γενικά, ωστόσο, οι κατασκευαστές καψουλών μεγέθυνσης πέους και ισχύος, όπως το BigHunter , μπορούν να ισχυριστούν ότι τα προϊόντα τους λειτουργούν με διάφορους τρόπους. Αυτές οι δηλώσεις μπορεί να περιλαμβάνουν:

Διέγερση της ροής του αίματος: Ορισμένες κάψουλες δυναμικότητας και μεγέθυνσης πέους περιέχουν συστατικά που μπορούν να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αυτό γίνεται για να σας βοηθήσει να επιτύχετε πιο δυνατές και πιο μακροχρόνιες στύσεις.

Αυξημένη λίμπιντο: Ορισμένα προϊόντα μπορεί να περιέχουν συστατικά που μπορούν να αυξήσουν τη λίμπιντο ή τη σεξουαλική ορμή, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση και την ευχαρίστηση στην οικειότητα.

BigHunter Ingredients (σύνθεση)

Ακολουθεί η λίστα με τα συστατικά των καψουλών BigHunter potency και μεγέθυνσης πέους και τα πιθανά αποτελέσματά τους:

 • Εκχύλισμα κινέζικου φρούτου σταφυλιού (Cissus quadrangularis): Πιστεύεται ότι αυτό το εκχύλισμα μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία είναι σημαντική για την επίτευξη και τη διατήρηση μιας ισχυρής στύσης.
 • Εκχύλισμα ρίζας Ginseng (Panax Ginseng): Το Ginseng είναι γνωστό για τις διεγερτικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες. Πιστεύεται ότι μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της λίμπιντο και στη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.
 • Εκχύλισμα σαφράν (Crocus sativus): Το σαφράν χρησιμοποιείται παραδοσιακά ως αφροδισιακό. Πιστεύεται ότι μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική ορμή και να βελτιώσει την ποιότητα των στύσεων.
 • Εκχύλισμα μαύρου πιπεριού (Piper nigrum): Το μαύρο πιπέρι περιέχει μια ουσία που ονομάζεται πιπερίνη, η οποία έχει μελετηθεί για την ικανότητά της να βελτιώνει την απορρόφηση άλλων θρεπτικών συστατικών. Η παρουσία του σε κάψουλες μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της βιοδιαθεσιμότητας άλλων συστατικών, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Κίνδυνοι, πόσο αποτελεσματικά, οφέλη του BigHunter

Ακολουθεί μια λίστα με τα πιθανά οφέλη που σχετίζονται με τη διεύρυνση του πέους και τις κάψουλες ισχύος, όπως το Big Hunter :

 • Βελτιωμένες στύσεις: Υποστηρίζεται ότι οι κάψουλες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας και της διάρκειας των στύσεων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική εμπειρία.
 • Αυξημένη σεξουαλική ορμή: Ορισμένοι χρήστες μπορεί να παρουσιάσουν αύξηση της λίμπιντο και αυξημένο ενδιαφέρον για σεξ μετά τη λήψη των καψουλών.
 • Αύξηση του μεγέθους του πέους: Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, οι κάψουλες μπορούν να βοηθήσουν στην τόνωση της ανάπτυξης του πέους, η οποία μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ικανοποίηση στην οικειότητα.
 • Πιθανή βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής: Προτείνεται ότι οι κάψουλες μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της σεξουαλικής αντοχής και απόδοσης, επιτρέποντας στη δράση να διαρκέσει περισσότερο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

Ο κατασκευαστής θα πρέπει να συμπεριλάβει λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη χρήση καψουλών δυναμικότητας και μεγέθυνσης πέους, όπως το BigHunter , στη συσκευασία του προϊόντος ή στον επίσημο ιστότοπο. Ωστόσο, εδώ είναι μερικά γενικά βήματα που ακολουθούνται συνήθως κατά τη χρήση αυτών των τύπων συμπληρωμάτων:

 • Διαβάστε τις οδηγίες: Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες και τις συστάσεις που παρέχονται από τον κατασκευαστή. Βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τις οδηγίες χρήσης, τη συνιστώμενη δοσολογία και τυχόν προφυλάξεις και προειδοποιήσεις που αναφέρονται.
 • Ακολουθήστε τη συνιστώμενη δοσολογία: Γενικά συνιστάται να παίρνετε τις κάψουλες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη μίας ή δύο κάψουλες την ημέρα, κατά προτίμηση με ένα γεύμα και ένα ποτήρι νερό. Είναι σημαντικό να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση.
 • Να είστε συνεπείς: Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται να ακολουθείτε ένα σταθερό σχήμα χρήσης και να παίρνετε τις κάψουλές σας τακτικά σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη λήψη τους κάθε μέρα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως αρκετές εβδομάδες ή μήνες.
 • Συνοδέψτε το με υγιεινό τρόπο ζωής: Για να μεγιστοποιήσετε τα πιθανά οφέλη, συνιστάται η συμπλήρωση της χρήσης των καψουλών με έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό περιλαμβάνει την κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής, την τακτική άσκηση και τη διατήρηση καλής συνολικής φροντίδας υγείας.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Το αποτέλεσμα της χρήσης του BigHunter

 • Βελτιωμένες στύσεις: Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να παρουσιάσουν βελτίωση στην ποιότητα και τη σταθερότητα των στύσεών τους, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση.
 • Αυξημένη λίμπιντο: Έχει προταθεί ότι η χρήση καψουλών μπορεί να αυξήσει τη σεξουαλική ορμή και τη λίμπιντο, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη συχνότητα σεξουαλικής επαφής και μεγαλύτερη ικανοποίηση με την οικειότητα.
 • Αυξημένη αυτοπεποίθηση: Μερικοί άνδρες μπορεί να παρουσιάσουν αύξηση της αυτοπεποίθησης και της σεξουαλικής απόδοσης όταν παρατηρήσουν βελτιώσεις στη στυτική λειτουργία και στο μέγεθος του πέους.

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

«Ως άνδρας στα σαράντα του, πάντα ήθελα να βελτιώσω τη σεξουαλική μου ζωή και να ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου στην οικειότητα. Αφού έψαξα και διάβασα αρκετές θετικές κριτικές για τις κάψουλες BigHunter , αποφάσισα να τις δοκιμάσω. Πρέπει να πω ότι τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Η σεξουαλική μου ορμή έχει αυξηθεί σημαντικά και οι στύσεις μου είναι πιο δυνατές και πιο μακροχρόνιες. Ο σύντροφός μου έχει επίσης παρατηρήσει μια διαφορά και απολαμβάνουμε μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Προτείνω το BigHunter σε κάθε άντρα που θέλει να βελτιώσει την απόδοση και την αυτοπεποίθησή του στην κρεβατοκάμαρα. Ευχαριστώ, BigHunter !»

Ακολουθούν μερικές συμβουλές και σχόλια από skutočných používateľov από για

«Αφού έκλεισα τα 50, άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες στη σεξουαλική μου ζωή. Ήμουν απογοητευμένος και ανήσυχος για την απόδοσή μου. Τότε ανακάλυψα το BigHunter . Αποφάσισα να το δοκιμάσω και πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν μια θετική αλλαγή στη ζωή μου. Οι κάψουλες βελτίωσαν τη στύση μου και τώρα είμαι σε θέση να διατηρήσω μια πιο δυνατή και μεγαλύτερη στύση. Παρατήρησα επίσης αύξηση της λίμπιντο και μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό το προϊόν. Το BigHunter έχει αλλάξει σημαντικά τη ζωή μου και το συνιστώ σε κάθε άντρα που θέλει να βελτιώσει τη σεξουαλική του απόδοση.»

>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Σχολιάστε