Cardio A, απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Cardio A είναι ένα συμπλήρωμα  βασισμένο σε φυσικά εκχυλίσματα που αναπτύχθηκε με γνώμονα την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος. Όταν το σώμα δείχνει σημάδια δυσφορίας ή πόνου, σημαίνει ότι χρειάζεται την προσοχή μας. Πολλές παθήσεις, όπως η υψηλή αρτηριακή πίεση, οι κιρσοί και οι αιμορροΐδες, θα μπορούσαν να προκληθούν από τον ίδιο λόγο: απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων.

Πολλοί άνδρες και γυναίκες επιλέγουν να αγοράσουν φάρμακα για τον έλεγχο του πόνου και της φλεγμονής, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Για να λυθεί η αιτία, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα φραγμένα αιμοφόρα αγγεία. Γιατί όμως τα τοιχώματα των αγγείων εμποδίζουν τη ροή του αίματος και πώς μπορούμε να επέμβουμε;

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι σημαίνει απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης;

Οι ελαφρές διακυμάνσεις της αρτηριακής πίεσης είναι φυσιολογικές κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά μια ακίδα που εμφανίζεται από το πουθενά θα μπορούσε να υποδηλώνει κάτι σοβαρό.

Είναι φυσιολογικό η αρτηριακή πίεση – η δύναμη με την οποία η καρδιά αντλεί αίμα σε όλο το σώμα – να κυμαίνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνήθως με προβλέψιμο μοτίβο: χαμηλότερη κατά τη διάρκεια της νύχτας, ανεβαίνει λίγο πριν ξυπνήσει και κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων, κορυφώνεται το απόγευμα, και μετά πέφτει ξανά μέχρι να επιτευχθεί αυτό το ελάχιστο νυχτερινό. Αλλά μερικές φορές η αρτηριακή πίεση μπορεί να αυξηθεί ξαφνικά πάνω από το συνηθισμένο υψηλό της επίπεδο και ακόμη και να φτάσει σε επικίνδυνα όρια. Αυτό ονομάζεται απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης και μπορεί να είναι δυνητικά επιβλαβές.

Ζητήσαμε από ειδικούς να συζητήσουν τα βασικά των αιχμών της αρτηριακής πίεσης, συμπεριλαμβανομένου του πότε χρειάζεται ιατρική φροντίδα.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι είναι η άνοδος της αρτηριακής πίεσης;

Μια απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης είναι μια ξαφνική αύξηση εκτός του φυσιολογικού εύρους, λέει η Heather Johnson, MD, προληπτική καρδιολόγος στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Boca Raton στη Φλόριντα. Αυτό το φυσιολογικό εύρος θα ποικίλλει ανάλογα με το αν έχετε  υψηλή αρτηριακή πίεση (υπέρταση)  ή όχι – επομένως δεν είναι τόσο ο συγκεκριμένος αριθμός που καθορίζει μια απότομη αύξηση, αλλά το πού βρίσκεται η αρτηριακή σας πίεση σε σχέση με τη συνήθως υψηλή.

Ελέγξτε επίσης: Cardiform, cardione

Τι σημαίνει: Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιο είναι το φυσιολογικό εύρος της αρτηριακής σας πίεσης, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε μια απότομη αύξηση.

Για παράδειγμα, ένα άτομο με  υψηλή αρτηριακή πίεση  μπορεί να έχει βασική ένδειξη (γνωστή και ως συστολική) 170 mm Hg, οπότε ακόμα κι αν αυτός ο αριθμός είναι πολύ υψηλός, δεν θα θεωρείται απότομη, λέει ο Δρ Τζόνσον. Για άλλους, το να χτυπήσεις ακόμη και έναν σχετικά χαμηλό αριθμό μπορεί να είναι ένα άλμα.

«Για μερικούς ανθρώπους, η φυσιολογική τους [συστολική αρτηριακή πίεση] μπορεί να είναι περίπου 100, και αν φτάσουν στο 129, αυτό είναι μια αιχμή για αυτούς», λέει ο Δρ Τζόνσον. «Αλλά θα μπορούσε να είναι εντελώς φυσιολογική αρτηριακή πίεση για άλλο άτομο».

Για σύγκριση, η αρτηριακή πίεση κάτω από 120/80 mm Hg θεωρείται υγιής, ενώ η υπέρταση ορίζεται ως η αρτηριακή πίεση που είναι σταθερά ή πάνω από 130/80, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες από την Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία (AHA). Η υψηλή αρτηριακή πίεση ή «προϋπέρταση» είναι η αρτηριακή πίεση μεταξύ 120/80 και 129/89.

Χωρίς έναν καθορισμένο αριθμό που καθορίζει μια ακίδα, τα συμπτώματα είναι ένας σημαντικός δείκτης, λέει ο Δρ Τζόνσον. Όταν η αρτηριακή σας πίεση αυξάνεται ξαφνικά, μπορεί να εμφανίσετε πόνο ή σφίξιμο στο στήθος, αλλαγές στην όραση ή θολή όραση και πονοκεφάλους.

«Αυτά τα συμπτώματα μερικές φορές είναι ο τρόπος με τον οποίο διαγιγνώσκουμε για πρώτη φορά την υψηλή αρτηριακή πίεση ή συνειδητοποιούμε ότι τα φάρμακα για την αρτηριακή πίεση ενός ατόμου μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστούν», προσθέτει.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Τι μπορεί να προκαλέσει απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης;

Πολλοί παράγοντες του τρόπου ζωής, καταστάσεις και φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν ξαφνική αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Περιέχω:

Δυνατός πόνος

Ο πόνος μπορεί να προκαλέσει αύξηση της αρτηριακής πίεσης όταν, ως μηχανισμός επιβίωσης, το νευρικό σύστημα αυξάνει τη συμπαθητική του απόκριση, η οποία περιλαμβάνει αύξηση του καρδιακού ρυθμού και ανακατεύθυνση της ροής του αίματος στα κύρια όργανα.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα παυσίπονα μπορούν επίσης να προκαλέσουν αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Οπότε είναι διπλό χτύπημα: «Έχετε τον ίδιο τον πόνο και ορισμένα από τα φάρμακα που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον πόνο μπορεί να προκαλέσουν αιχμή», λέει ο Δρ Τζόνσον.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Καφεΐνη

Μπορεί να αισθανθείτε μια απότομη αύξηση όταν παραγγείλετε μια επιπλέον δόση στο latte σας, καθώς η καφεΐνη μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή σας πίεση συστέλλοντας προσωρινά τα αιμοφόρα αγγεία σας. «Σε μερικούς ανθρώπους, η καφεΐνη μπορεί πραγματικά να προκαλέσει σημαντική αύξηση της αρτηριακής πίεσης», λέει ο Δρ Τζόνσον.

Γυμνάσια

Η αρτηριακή πίεση αυξάνεται κατά τη διάρκεια της άσκησης λόγω της αυξημένης ζήτησης στο καρδιαγγειακό σύστημα και της ζήτησης οξυγόνου των μυών καθώς λειτουργούν.

Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η άσκηση είναι ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να  μειώσετε  τη βασική σας πίεση. Αυτό συμβαίνει επειδή η άσκηση διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, εξηγεί ο Guy Mintz, M.D., διευθυντής καρδιαγγειακής υγείας και λιπιδολογίας στο Sandra Atlas Bass Heart Hospital στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο North Shore στο Manhasset της Νέας Υόρκης. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει τα αιμοφόρα αγγεία, διευκολύνοντας τη ροή του αίματος.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι αθλητές και άλλοι μπορεί να εμφανίσουν αυτό που ονομάζεται υπέρταση που προκαλείται από την άσκηση. Ορίζεται ως η συστολική αρτηριακή πίεση (ο υψηλότερος αριθμός) κατά τη διάρκεια της άσκησης που είναι μεγαλύτερη από 190 mm Hg για τις γυναίκες ή 210 mm Hg για τους άνδρες. Αντί να επιστρέψει στα αρχικά επίπεδα ή χαμηλότερα μετά την άσκηση, όπως συμβαίνει συνήθως μετά την άσκηση, η αρτηριακή πίεση σε άτομα με υπέρταση που προκαλείται από την άσκηση μπορεί να παραμείνει αυξημένη πάνω από το φυσιολογικό (αν και όχι τόσο υψηλή όσο κατά τη διάρκεια της άσκησης) μετά την άσκηση. Τα αίτια της υπέρτασης που προκαλείται από την άσκηση είναι άγνωστα, αλλά μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης υπέρτασης. Μπορεί να διαγνωστεί χρησιμοποιώντας τεστ καρδιακού στρες.

Φαγητό με τυραμίνη

Η κατανάλωση πολύ μεγάλων ποσοτήτων τροφής που περιέχει το αμινοξύ τυραμίνη μπορεί να προκαλέσει προσωρινή αύξηση της αρτηριακής πίεσης. (  Η τυραμίνη είναι αγγειοκατασταλτικός παράγοντας  , που σημαίνει ότι συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία.) Η τυραμίνη βρίσκεται σε τρόφιμα που έχουν παλαιωθεί, καπνιστεί, έχει υποστεί ζύμωση ή τουρσί.

Ωστόσο, λίγα τρόφιμα περιέχουν αρκετή τυραμίνη ώστε να είναι πρόβλημα για τους περισσότερους ανθρώπους. Η εξαίρεση είναι τα άτομα που λαμβάνουν μια κατηγορία αντικαταθλιπτικών που ονομάζονται αναστολείς μονοαμινοξειδάσης (ΜΑΟΙ), τα οποία μπλοκάρουν ένα ένζυμο που διασπά την περίσσεια τυραμίνης στο σώμα. Ο συνδυασμός μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνη αύξηση της αρτηριακής Cardio A είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα  που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο σε τέτοιες καταστάσεις. Απελευθερώνει την αποτελεσματικότητά του σε επαφή με το νερό και είναι πολύ εύκολο στη λήψη. Η αποτελεσματικότητά του είναι δεύτερη μετά τη χειρουργική επέμβαση αγγειακού καθαρισμού, αλλά έχει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει παρενέργειες ή άλλους κινδύνους.

Λαμβάνοντας το προϊόν, σίγουρα θα δείτε οφέλη μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, ξεκινώντας από τον δεύτερο μήνα χρήσης. Παρόλο που πολλοί καταναλωτές ισχυρίζονται ότι μπορούν να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο εβδομάδες. Η τιμή του Cardio A  είναι επίσης πολύ δημοκρατική και προσιτή.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Cardio A

Συστατικά CardioA

Το Cardio A  αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά, φυτικά εκχυλίσματα, που περικλείονται σε πρακτικά δισκία. Αυτό το συμπλήρωμα βοηθά στον καθαρισμό του δικτύου των αγγείων του σώματος, από τις αρτηρίες έως τα τριχοειδή αγγεία, εξαλείφοντας τη χοληστερόλη, τους θρόμβους αίματος και τις εναποθέσεις ασβεστίου που εμποδίζουν το αίμα να ρέει ελεύθερα.

Μόλις το περιεχόμενο των δισκίων φτάσει στην κυκλοφορία του αίματος, απελευθερώνει μικρές φυσαλίδες οξυγόνου που χτυπούν τη συσσώρευση, ελευθερώνοντας τη δίοδο.

Συστατικά:

Η τσουκνίδα  είναι ένα πολύ δημοφιλές φυτό στην εναλλακτική ιατρική και όχι μόνο. Ο κύριος ρόλος του είναι να καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη που προσκολλάται στα τοιχώματα. Χάρη στην τσουκνίδα,  το Cardio A  απελευθερώνει τη ροή του αίματος και επιτρέπει στα όργανα και τους μύες να λαμβάνουν τη σωστή ποσότητα ενυδάτωσης και διατροφής. Η τσουκνίδα βοηθά επίσης στη μείωση του οιδήματος, στην αναγέννηση του χόνδρου, στη βελτίωση της κινητικότητας και στη μείωση τυχόν πόνου στις αρθρώσεις.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ο εκχυλισμένος  κράταιγος  συλλαμβάνει τα σωματίδια χοληστερόλης και τα μετατρέπει σε λιποπρωτεΐνες HDL, δηλαδή το κλάσμα της καλής χοληστερόλης. Αυτή η μεταμόρφωση είναι πολύ σημαντική γιατί, εκτός από τον καθαρισμό του αγγειακού δικτύου, παρέχει στον οργανισμό πολύ περισσότερη ενέργεια. Όσοι χρησιμοποιούν Cardio A θα νιώθουν επομένως μια αίσθηση μεγαλύτερης ζωτικότητας όλη την ημέρα.

Ένα άλλο βασικό συστατικό  του Cardio A  είναι  η βιταμίνη Β2  , η οποία είναι σημαντική για την υγεία των αγγείων επειδή ηρεμεί τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνει τους σπασμούς και σταθεροποιεί την αρτηριακή πίεση. Αυτό μπορεί να έχει θετική επίδραση στους πονοκεφάλους, τις εμβοές, τη λειτουργία των πνευμόνων και τους βρόγχους.

Η θειαμίνη  ,  γνωστή και ως βιταμίνη Β1, είναι ένα θρεπτικό συστατικό που έχει προληπτική λειτουργία για το καρδιαγγειακό σύστημα: στην πραγματικότητα βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων, εξασφαλίζοντας ομαλότερη ροή αίματος. Αυτό μπορεί να μειώσει την κόπωση της καρδιάς και να αποτρέψει καταστάσεις ταχυκαρδίας ή αρρυθμίας. Η θειαμίνη συμμετέχει επίσης στον μεταβολισμό των σακχάρων και επιτρέπει τη μετατροπή τους σε ενέργεια που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει αμέσως.

Η Β1 εμπλέκεται στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών και επομένως είναι σημαντική για τη μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων και επίσης διατηρεί την υγεία της καρδιάς εξισορροπώντας τα επίπεδα νατρίου και καλίου. Αυτό το σημαντικό στοιχείο μπορεί επίσης να βρεθεί σε τρόφιμα όπως τα όσπρια, οι ξηροί καρποί, οι σπόροι και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Με την εισαγωγή αυτών των τροφών κατά τη λήψη καρδιοτασικών φαρμάκων, μπορούμε σίγουρα να ενισχύσουμε την επίδρασή τους.

Ο φλοιός ιτιάς  με τη μορφή εκχυλίσματος δίνει στο Cardio A αντιφλεγμονώδεις και αναλγητικές ιδιότητες. Αυτή η ένωση λειτουργεί ως πραγματικός «σοβάς» των τοιχωμάτων των αγγείων, επιδιορθώνοντας γρήγορα μικρορωγμές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ρήξη. Η δραστηριότητα του εκχυλίσματος ιτιάς προλαμβάνει τα εγκεφαλικά και βελτιώνει την υγεία του εγκεφάλου επιτρέποντας στα κύτταρα να λαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.

Το σαλικυλικό οξύ  χρησιμοποιείται στην ιατρική για τη βελτίωση της λειτουργίας του κυκλοφορικού συστήματος: σε αυτή την περίπτωση, το εκχύλισμα φλοιού ιτιάς μπορεί να περιέχει μεταβλητή δόση και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να ενημερώσετε το γιατρό σας, ειδικά σε περίπτωση προϋπάρχουσας νόσου.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πόσο καιρό να χρησιμοποιείτε το Cardio A ;

Οι ειδικοί συνιστούν τουλάχιστον 60 ημέρες θεραπείας για να δείτε μια απτή αλλαγή στην υγεία σας. Λαμβάνοντας Cardio A για τουλάχιστον δύο μήνες, θα παρατηρήσετε μεγαλύτερη ενέργεια το πρωί, μεγαλύτερη συγκέντρωση, καθώς και βελτιωμένη ακοή και όσφρηση.

Κριτικές για το CardioA

Εκτός από μια πιο ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση,  το Cardio A  μπορεί πραγματικά  να βοηθήσει στην επίλυση πολλών παθήσεων και στην πρόληψη  επιπλοκών. Οι περισσότερες από τις απόψεις, πολλές στο Διαδίκτυο, είναι πολύ θετικές.

Οι χρήστες, άνδρες και γυναίκες, αναφέρουν μείωση ή εξαφάνιση πολλών σωματικών παθήσεων, μειώνοντας την ανάγκη αγοράς νέων φαρμάκων. Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, μπορούν επίσης να παρατηρηθούν σημαντικές βελτιώσεις στην αγγειακή υγεία.

Οι κριτικές χρηστών του Cardio A  περιγράφουν πλεονεκτήματα όπως το να ξυπνάτε πιο εύκολα και χωρίς μυϊκούς πόνους, αυξημένη όρεξη, αυξημένη ενέργεια, ευκολότερη κίνηση, πιο ήρεμος και πιο εύκολος ύπνος και ήσυχος ύπνος.

Είναι πάντα καλή ιδέα να ζητάτε τη γνώμη του ειδικού σας για να καθορίσετε την καλύτερη δοσολογία και να συντονίσετε τη λήψη οποιωνδήποτε φαρμάκων για να αποφύγετε παρενέργειες.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Cardio A

Πώς λειτουργεί

Η λήψη καρδιοτασικών φαρμάκων ωφελεί ολόκληρο το σώμα: μειώνει τους αγγειακούς και μυϊκούς σπασμούς, προάγει την υγιή απώλεια βάρους, επιδιορθώνει τα τριχοειδή αγγεία και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής. Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα, δεν αφήνει πικρή γεύση στο στόμα και δεν προκαλεί αεροφαγία, αλλά προστατεύει το στομάχι και τα έντερα, τα οποία μπορούν να αφομοιώσουν καλύτερα την τροφή.

Ο μηχανισμός δράσης αυτού του συμπληρώματος εμφανίζεται σε τέσσερις φάσεις: καθαρισμός των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, μετατροπή της χοληστερόλης σε ενέργεια, μείωση συσπάσεων και μείωση του φορτίου στην καρδιά. Υπενθυμίζουμε ότι η φόρμουλα έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει αλλά και να επισκευάζει τα αιμοφόρα αγγεία, ενώ προστατεύει την υγεία του εγκεφάλου και μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού.

Πώς να ενισχύσετε τα αποτελέσματα του Cardio A

Κάθε άτομο έχει τη δική του φυσική κατάσταση και συνήθειες: αυτή η μοναδικότητα σημαίνει ότι τα αποτελέσματα του Cardio A μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Το προϊόν εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό, αλλά το εύρος και η διάρκεια δράσης εξαρτώνται από τις μεμονωμένες συνθήκες.

Οι δυνατότητες του Cardio A είναι πολύ θετικές, αλλά είναι σημαντικό  να κατανοήσουμε ότι δεν είναι ένα θαυματουργό προϊόν  : ωστόσο, αυτό το ισχυρό μείγμα φυτών και βασικών συστατικών μπορεί να είναι καθοριστικό μαζί με πιο συνειδητές συμπεριφορές σχετικά με τις επιλογές τροφίμων και έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής.

Η συμπερίληψη περισσότερων αλκαλικών τροφών στη διατροφή σας, η κατανάλωση τουλάχιστον δύο λίτρων νερού την ημέρα, η συχνή κατανάλωση νερού και η αποφυγή της δίψας είναι δύο συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα του Cardio A.

Αλλά  είναι εξίσου σημαντικό να διατηρείτε το σώμα ενεργό  : ένα περπάτημα 15-20 λεπτών κάθε μέρα μπορεί να είναι αρκετό για να ενεργοποιήσει όλες τις καρδιοτασικές του ιδιότητες στο μέγιστο.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Σχολιάστε