RevitaProst – Απάτη; Από που να αγοράσω? Κριτικές, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή

RevitaProst είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που επηρεάζει θετικά το ανδρικό ουρογεννητικό σύστημα. Οι κάψουλες συμπληρώματος περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι στο 92% της τακτικής χρήσης συμπληρωμάτων διατροφής, ο κίνδυνος εμφάνισης προστατίτιδας μειώνεται και εξαλείφονται  τα προβλήματα με την ούρηση και την ισχύ στους άνδρες  .

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

φλεγμονή του προστάτη

Η φλεγμονή του προστάτη  (προστάτης αδένας) μπορεί να συνοδεύεται από διάφορα συμπτώματα, όπως πόνο κατά την ούρηση. Τα βακτήρια δεν είναι πάντα η αιτία. Υπάρχουν διάφορες αιτίες και θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Επισκόπηση: Τι είναι η προστατίτιδα;

Ο προστάτης  , ή ο προστάτης αδένας στους άνδρες, μπορεί να φλεγμονή. Οι ειδικοί λένε ότι το 15 τοις εκατό των ανδρών έχουν προστατίτιδα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Ο κίνδυνος να υποφέρετε από αυτή την ασθένεια αυξάνεται σημαντικά μετά την ηλικία των 40 ετών.

Η προστατίτιδα  ταξινομείται ιατρικά με δύο τρόπους:

  1. Εάν τα βακτήρια είναι η αιτία της προστατίτιδας σας, ονομάζεται βακτηριακή προστατίτιδα. Επιπλέον, μια οξεία βακτηριακή μορφή μπορεί να διακριθεί από μια χρόνια βακτηριακή μορφή. Η χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα σημαίνει ότι η ασθένεια είναι παρούσα για περισσότερο από τρεις μήνες.
  2. Εάν τα βακτήρια δεν ενεργούν ως έναυσμα, εμφανίζεται  μη βακτηριακή προστατίτιδα   . Συνήθως πρόκειται για σύνδρομο χρόνιου πυελικού πόνου (σύνδρομο χρόνιου πυελικού άλγους, CPPS για συντομία). Τα συμπτώματα διαρκούν τουλάχιστον τρεις μήνες, όπως στη χρόνια βακτηριακή προστατίτιδα, αλλά χωρίς ίχνη βακτηρίων σε καλλιέργειες ούρων και μασάζ προστάτη. Ωστόσο, δείκτες φλεγμονής μπορούν να εντοπιστούν σε ορισμένα προσβεβλημένα άτομα. Στην ιατρική ορολογία, αυτό ονομάζεται   φλεγμονή CPPS   . Εάν   δεν υπάρχουν σημεία φλεγμονής, το CPPS   δεν είναι φλεγμονώδες. Η τρίτη μορφή μη βακτηριακής προστατίτιδας είναι η   ασυμπτωματική προστατίτιδα. γνωστό: η φλεγμονή μπορεί να ανιχνευθεί αλλά όχι συμπτώματα. Αυτή είναι συνήθως μια τυχαία ανακάλυψη κατά τη διάρκεια μιας προληπτικής ιατρικής εξέτασης.

Ο προστάτης είναι ένα από τα εσωτερικά ανδρικά σεξουαλικά όργανα και είναι ένας αδένας στο μέγεθος ενός κάστανου που βρίσκεται κάτω από την ουροδόχο κύστη και περιβάλλει την ουρήθρα. Η δουλειά του προστάτη είναι να παράγει ένα υγρό που το σώμα σας προσθέτει στο σπέρμα σας όταν εκσπερματώνετε. Το γαλακτώδες έκκριμα περιέχει πολλά συστατικά. Το σπέρμα, ένα συστατικό, βελτιώνει την κίνηση του σπέρματος. Και οι δύο παράγοντες είναι σημαντικοί για τη γονιμότητα.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

RevitaProst

Συστατικά  RevitaProst

Τα συστατικά  του RevitaProst  είναι συμπληρωματικά, αντιοξειδωτικά και βελτιώνουν τη συνολική υγεία. Η πατενταρισμένη φόρμουλα του συμπληρώματος διατροφής περιέχει εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών:

  • Αμερικανική παλάμη νάνος  . Βελτιώνει την ούρηση, μειώνει τη φλεγμονή, αυξάνει τη λίμπιντο, επιταχύνει την παραγωγή τεστοστερόνης, εμποδίζει την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων. Χρησιμοποιείται στην καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.
  • Εκχύλισμα μούρων  . Το εκχύλισμα αυτού του μούρου είναι αντιφλεγμονώδες σε ασθένειες του ουροποιητικού συστήματος. Είναι ισχυρό ανοσοδιεγερτικό, προλαμβάνει την ουρολιθίαση και την κυστίτιδα. Περιέχει πολλά χρήσιμα ιχνοστοιχεία και βιταμίνες. Οι ενώσεις στα βατόμουρα αναστέλλουν την ανάπτυξη μη φυσιολογικών κυττάρων.
  • τσουκνίδα  _ Έχει αντιφλεγμονώδεις και εν μέρει αναλγητικές ιδιότητες. Περιέχει μια σειρά από βιολογικά δραστικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων στεροειδών (φυτικές ορμόνες) που βελτιώνουν την ισχύ.

Οι κάψουλες περιέχουν το ιχνοστοιχείο ψευδάργυρο, το οποίο είναι μια φυσική πηγή τεστοστερόνης. Το συστατικό βοηθά αποτελεσματικά τους άνδρες με προβλήματα ισχύος.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

 Πώς να χρησιμοποιήσετε  το RevitaProst;

Πριν χρησιμοποιήσετε  το RevitaProst  , διαβάστε τις οδηγίες και συμβουλευτείτε έναν ουρολόγο. Η ημερήσια δόση είναι συνήθως 1 έως 2 κάψουλες, ανάλογα με το πρόβλημα. Σε φλεγμονές συνιστώνται 2 κάψουλες την ημέρα. Για την πρόληψη παθολογιών του ουρογεννητικού συστήματος, αρκεί μία φορά την ημέρα.

Το συμπλήρωμα πρέπει να πλένεται με άφθονο νερό. Η κάψουλα μπορεί να πιει με γάλα, χυμό ή τσάι. Το μάθημα εφαρμογής διαρκεί τουλάχιστον 1 μήνα. Το συμπλήρωμα δεν έχει παρενέργειες. Μπορείτε να το κατεβάσετε από την ηλικία των 18 ετών. Η ατομική δυσανεξία είναι απόλυτη αντένδειξη.

RevitaProst

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Πώς λειτουργεί;

Μετά τη θεραπεία  με RevitaProst  , η φλεγμονή του ουρογεννητικού συστήματος μειώνεται ή εξαλείφεται πλήρως. Στους άνδρες, η διαδικασία της σπερματογένεσης ρυθμίζεται, η λίμπιντο αυξάνεται, το φάρμακο βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης αδενωμάτων και προστατίτιδας και επίσης αποτρέπει την ανάπτυξη νεοπλασματικών διεργασιών.

Αναμενόμενη χρήση

Το RevitaProst γίνεται αποδεκτό  εάν:

  • υπάρχουν προβλήματα ρεύματος?
  • Ανησυχεί για την προστατίτιδα.
  • έχουν ουροποιητικά προβλήματα?
  • πρόωρη εκσπερμάτωση
  • Wirex, Deluron Forte

Αντενδείξεις

Το συμπλήρωμα δεν συνιστάται σε περίπτωση διαγνωσμένης καρδιακής νόσου, ένα άτομο είναι κάτω των δεκαοκτώ ετών. Η ηλικία είναι ένα σημαντικό γεγονός. Τα νεαρά αγόρια δεν έχουν πλήρως αναπτυγμένες ορμόνες και τα επίπεδα τεστοστερόνης είναι συχνά αυξημένα.

αναθεώρηση γιατρού

Οι άνδρες συχνά κρύβουν τα πραγματικά προβλήματα υγείας τους. Όταν εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα της στυτικής δυσλειτουργίας, αγνοούν τα συμπτώματα. Ελπίζουν ότι είναι ένα προσωρινό φαινόμενο και θα βρίσκουν πάντα μια εξήγηση για την αποτυχία: Για παράδειγμα, κακή διάθεση, κούραση στη δουλειά και δεν θέλω τίποτα, οπότε δεν υπήρχε σεξ. Στην πραγματικότητα, είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί η ασθένεια στο πρώτο στάδιο. Το συμπλήρωμα  RevitaProst  είναι αυτό που χρειάζονται οι άνδρες. Μπορώ να τον συστήσω με σιγουριά όχι μόνο ως αγοραστή, αλλά και ως γιατρό. Δεν είναι φάρμακο, επομένως δεν θα έχει παρενέργειες.

Το προϊόν έχει ασφαλή σύνθεση: ψευδάργυρο, εκχύλισμα παλμέτο, εκχύλισμα τσουκνίδας. Απόσταγμα μούρων. Όλα αυτά τα συστατικά έχουν ισχυρή επίδραση στο ανδρικό σώμα: αυξάνουν την επιθυμία, επηρεάζουν τη σπερματογένεση, εξαλείφουν τον πόνο και τη φλεγμονή. Εάν τα συμπτώματα του πόνου επιδεινωθούν, υπάρχει συχνή ανάγκη να πηγαίνετε στην τουαλέτα (ακόμα και τη νύχτα), είναι καλύτερο να κάνετε μια εξέταση.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

RevitaProst

Κριτικές χρηστών του φόρουμ

Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα, είχα μια ενεργή σεξουαλική ζωή. Μετά τα σαράντα ένιωσα μια αλλαγή. Νόμιζα ότι ήταν ένα προσωρινό φαινόμενο, αλλά έχουν περάσει έξι μήνες, αλλά για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Μετά αγόρασα ένα συμπλήρωμα για την υγεία των ανδρών μου. Το αποτέλεσμα ήταν σε 5 μέρες. Είμαι χαρούμενος.

Οι σεξουαλικές σχέσεις τελείωναν πάντα πολύ νωρίς. Λίγα λεπτά και τέλος, η γυναίκα μου δεν πρόλαβε να χαλαρώσει. Κουράστηκα γιατί έπαψα να νιώθω άντρας. Αγόρασα μερικές κάψουλες. Άρχισα να τα παίρνω δύο φορές την ημέρα. Φοβόμουν ότι μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας θα επέστρεφε το πρόβλημα, αλλά δεν ήταν έτσι. Είμαι χαρούμενος.

Πώς μπορώ να παραγγείλω το RevitaProst;

Για να κάνετε μια παραγγελία δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την επίσημη φόρμα, να δώσετε το όνομα, το επίθετο και τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Εκπρόσωπος της εταιρείας από τον οποίο μπορείτε να ζητήσετε τα στοιχεία που σας ενδιαφέρουν θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να επιβεβαιώσει την παραγγελία και σε λίγες μέρες θα παραλάβετε το προϊόν απευθείας στο σπίτι σας και θα πληρώσετε κατά την παράδοση.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Σχολιάστε