Tonuplex, απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Τα δισκία Tonuplex είναι ένα συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης . Βοηθούν στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και τη διατηρούν σε υγιές επίπεδο.

Το Tonuplex είναι ένα αντιυπερτασικό προϊόν που διατίθεται σε μορφή δισκίου. Αυτά τα χάπια έχουν σχεδιαστεί για να ελέγχουν την υψηλή αρτηριακή πίεση και να μειώνουν τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

Τι είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση;

Η αρτηριακή πίεση είναι η δύναμη του αίματος που ρέει μέσα από τα αιμοφόρα αγγεία σας. Εάν το αίμα δεν μπορεί να ρέει εύκολα μέσα από τα αγγεία, η δύναμη αυξάνεται. Εάν η δύναμη είναι πολύ μεγάλη, έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση.

Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι μια σοβαρή ασθένεια. Αυξάνει τον φόρτο εργασίας στην καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία και μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις, εγκεφαλικό επεισόδιο, προβλήματα στα νεφρά και ακόμη και τύφλωση.

Ο ιατρικός όρος για την υψηλή αρτηριακή πίεση είναι υπέρταση. Η υψηλή αρτηριακή πίεση είναι επικίνδυνη γιατί προκαλεί την υπερβολική εργασία της καρδιάς και συμβάλλει στην αθηροσκλήρωση (σκλήρυνση των αρτηριών). Αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων και εγκεφαλικού, που είναι η πρώτη και τρίτη κύρια αιτία θανάτου μεταξύ των Αμερικανών.

Πώς μπορώ να ελέγξω αν έχω υψηλή αρτηριακή πίεση;

Η υψηλή αρτηριακή πίεση συνήθως δεν έχει συμπτώματα. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από υπέρταση εδώ και χρόνια χωρίς να το καταλαβαίνουν. Γι’ αυτό και ονομάζεται «σιωπηλός δολοφόνος». Στο 90-95 τοις εκατό των περιπτώσεων, η αιτία της υψηλής αρτηριακής πίεσης είναι άγνωστη.

Μια μόνο μέτρηση της αυξημένης αρτηριακής πίεσης δεν σημαίνει ότι έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά είναι σημάδι ότι απαιτείται περαιτέρω παρακολούθηση. Ο μόνος τρόπος για να μάθετε εάν έχετε υψηλή αρτηριακή πίεση είναι να ελέγξετε την αρτηριακή σας πίεση.

Έλεγχος: Cardione , Cardiform , Cardio A.

Ποιος επηρεάζεται;

Η υψηλή αρτηριακή πίεση επηρεάζει περίπου 50 εκατομμύρια (ή έναν στους τέσσερις) Αμερικανούς ενήλικες. Είναι ιδιαίτερα κοινό στους Αφροαμερικανούς, οι οποίοι το αναπτύσσουν νωρίτερα και πιο συχνά από τους λευκούς. Επιπλέον, πολλοί Αμερικανοί τείνουν να αναπτύσσουν υψηλή αρτηριακή πίεση καθώς γερνούν. Ωστόσο, η υπέρταση δεν αποτελεί μέρος της υγιούς γήρανσης. Περίπου το 60 τοις εκατό όλων των Αμερικανών ηλικίας 60 ετών και άνω έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση.

Άλλες ομάδες υψηλού κινδύνου να αναπτύξουν υπέρταση περιλαμβάνουν υπέρβαρα άτομα, άτομα με οικογενειακό ιστορικό υπέρτασης και άτομα με υψηλή φυσιολογική αρτηριακή πίεση.

Το κάπνισμα προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση;

ΟΧΙ. Ωστόσο, μπορεί να αυξήσει προσωρινά την αρτηριακή πίεση και να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακών και αιμοφόρων αγγείων.

Το κάπνισμα καταστρέφει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και επιταχύνει τη διαδικασία σκλήρυνσης των αρτηριών. Εάν καπνίζετε, κόψτε το. Ο κίνδυνος καρδιακής προσβολής μειώνεται μετά τον πρώτο χρόνο.

Τι είναι το Tonuplex και σε τι χρησιμεύει;

Τα δισκία Tonuplex είναι ένας τύπος συμπληρώματος διατροφής που χρησιμοποιείται στη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Αυτά τα δισκία περιέχουν ενεργά συστατικά που βοηθούν στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα τη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Προβλεπόμενη χρήση

Ακολουθεί μια πιθανή δειγματοληπτική λίστα καταστάσεων στις οποίες συνιστάται η λήψη δισκίων Tonuplex για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης:

 • Εάν έχετε διαγνωστεί με υψηλή αρτηριακή πίεση.
 • Όταν η αρτηριακή πίεση παραμένει σταθερά πάνω από ένα υγιές επίπεδο.
 • Ως μέρος μιας ολοκληρωμένης θεραπείας για τον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης.
 • Όταν είναι απαραίτητο να μειωθεί ο κίνδυνος καρδιαγγειακής νόσου που σχετίζεται με υπέρταση.
 • Εάν ο γιατρός σας ή ο επαγγελματίας υγείας σας έχει συστήσει ειδικά τη χρήση του Tonuplex για την κατάστασή σας.
 • Ως προληπτικό μέτρο σε άτομα με παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξη υπέρτασης.

Πώς λειτουργεί το Tonuplex ;

Το Tonuplex είναι ένα αντιυπερτασικό προϊόν που λειτουργεί με διάφορους τρόπους στον έλεγχο της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Οι κύριοι μηχανισμοί δράσης του περιλαμβάνουν:

 1. Αγγειοδιαστολή: Το Tonuplex βοηθά στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, η οποία ονομάζεται αγγειοδιαστολή. Αυτό προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, διευκολύνοντας τη ροή του αίματος και μειώνοντας την αντίσταση στη ροή του αίματος. Ως αποτέλεσμα, η αρτηριακή πίεση πέφτει.
 2. Αναστολή του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτενσίνης (ΜΕΑ): Το Tonuplex είναι ένας αναστολέας του ΜΕΑ, του ενζύμου που είναι υπεύθυνο για την παραγωγή μιας ουσίας που ονομάζεται αγγειοτασίνη II, η οποία έχει αγγειοσυσταλτική δράση. Αναστέλλοντας τη δράση του ΜΕΑ, το Tonuplex βοηθά στη μείωση της παραγωγής αγγειοτενσίνης II και προάγει τη μεγαλύτερη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων.
 3. Κατακράτηση νατρίου και νερού: Το Tonuplex μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης νατρίου και νερού στο σώμα. Αυτό είναι ευεργετικό γιατί η υπερβολική κατακράτηση υγρών μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της αρτηριακής πίεσης. Μειώνοντας την κατακράτηση νατρίου και νερού, το Tonuplex βοηθά στη διατήρηση της σωστής ισορροπίας στο σώμα και στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης.
 4. Λάβετε υπόψη ότι ο συγκεκριμένος τρόπος λειτουργίας του Tonuplex μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το άτομο και άλλους παράγοντες που σχετίζονται με την κατάσταση της υγείας του. Επομένως, συνιστάται πάντα να ακολουθείτε τις οδηγίες και τη δοσολογία που δίνονται από τον γιατρό ή τον επαγγελματία υγείας όταν χρησιμοποιείτε το Tonuplex ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο.

Συστατικά Tonuplex (σύνθεση)

 • Μικροκρυσταλλική κυτταρίνη : χρησιμοποιείται σε φαρμακευτικά προϊόντα ως πληρωτικό και συνδετικό.
 • Σκόνη φύλλων και κλαδιών γκι : Το γκι είναι ευρέως γνωστό για τα καρδιαγγειακά οφέλη του. Έρευνες δείχνουν ότι το γκι μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης και στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας.
 • Αποξηραμένα φύλλα ελιάς : Τα φύλλα ελιάς περιέχουν πολυλειτουργικά φυτοχημικά όπως η ελευρωπαΐνη και η υδροξυτυροσόλη. Μελέτες δείχνουν τη θετική επίδραση των φύλλων ελιάς στην αρτηριακή πίεση και τη λειτουργία της καρδιάς.
 • Άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων , διοξείδιο του πυριτίου, μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων: Αυτά τα συστατικά είναι πρόσθετα που χρησιμοποιούνται σε ταμπλέτες βελτιώνουν τη δομή τους και διευκολύνουν τη λήψη τους.

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα και οφέλη του Tonuplex

Παρακάτω είναι μια λίστα με τα πιθανά οφέλη από τη χρήση δισκίων Tonuplex για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης:

 • Έλεγχος της αρτηριακής πίεσης: Το Tonuplex βοηθά στη ρύθμιση και διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε υγιές επίπεδο, το οποίο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών.
 • Καρδιαγγειακή προστασία: Με τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, το Tonuplex μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων όπως το έμφραγμα του μυοκαρδίου και το εγκεφαλικό.
 • Βελτιωμένη κυκλοφορία: Η επίδραση του Tonuplex στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η οποία προάγει τη σωστή τροφοδοσία ιστών και οργάνων με οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά.
 • Μειωμένος φόρτος εργασίας στην καρδιά: Μειώνοντας την αντίσταση στη ροή του αίματος, το Tonuplex μειώνει τον φόρτο εργασίας στην καρδιά, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της καρδιακής λειτουργίας και στην πρόληψη της επιδείνωσης της υγείας της καρδιάς.
 • Αντιοξειδωτικές επιδράσεις: Ορισμένα συστατικά του Tonuplex , όπως τα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, πουρνάρι και κλαδιών, περιέχουν αντιοξειδωτικές ενώσεις που μπορεί να έχουν ευεργετικές επιδράσεις στην καρδιαγγειακή υγεία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

Για να χρησιμοποιήσετε τα δισκία Tonuplex για τη θεραπεία της αρτηριακής πίεσης, συνιστάται να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

 1. Δοσολογία: Η συνιστώμενη δόση είναι ένα δισκίο Tonuplex δύο φορές την ημέρα. Συνιστάται η λήψη του κατά προτίμηση πριν από τα γεύματα, ακολουθώντας τις συστάσεις του γιατρού ή τις συστάσεις που περιέχονται στο φυλλάδιο.
 2. Διάρκεια θεραπείας: Η διάρκεια της θεραπείας με Tonuplex μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες. Γενικά συνιστάται μια περίοδος θεραπείας 2 έως 4 εβδομάδων.
 3. Βέλτιστη ώρα έναρξης της θεραπείας: Ο Σεπτέμβριος έχει αποδειχθεί ότι είναι η κατάλληλη περίοδος για την έναρξη της θεραπείας με Tonuplex . Ωστόσο, σημειώστε ότι ο χρόνος μπορεί να εξαρτάται από την ατομική ιατρική αξιολόγηση και την ειδική κατάσταση του κάθε ατόμου.

Το αποτέλεσμα της χρήσης Tonuplex

Παρακάτω είναι μια λίστα με πιθανά αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση του Tonuplex για τη θεραπεία της αρτηριακής πίεσης:

 1. Έλεγχος της αρτηριακής πίεσης: Το Tonuplex μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση και διατήρηση της αρτηριακής πίεσης σε υγιές επίπεδο, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών επιπλοκών που σχετίζονται με την υψηλή αρτηριακή πίεση.
 2. Βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία: Με τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης, το Tonuplex μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, μειώνοντας τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων όπως καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό.
 3. Αυξημένη κυκλοφορία του αίματος: Το Tonuplex l μπορεί να προάγει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος βοηθώντας στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που προάγει τη σωστή παροχή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στους ιστούς και τα όργανα του σώματος.
 4. Μειωμένος φόρτος εργασίας στην καρδιά: Μειώνοντας την αντίσταση στη ροή του αίματος, το Tonuplex μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του φόρτου εργασίας στην καρδιά, γεγονός που μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία της καρδιάς και να αποτρέψει την επιδείνωση της υγείας της καρδιάς.
 5. Βελτιωμένη συνολική ευεξία: Με τον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και την προώθηση της καρδιαγγειακής υγείας, το Tonuplex μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της συνολικής ευημερίας, επιτρέποντάς σας να ζήσετε μια πιο δραστήρια και υγιή ζωή.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ 

«Ως λογιστής, η δουλειά μου μπορεί να είναι αγχωτική και απαιτητική, κάτι που συχνά επηρεάζει την αρτηριακή μου πίεση. Πριν από λίγους μήνες, άρχισα να παίρνω δισκία Tonuplex που μου συνέστησε ο γιατρός μου . Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά! Η αρτηριακή μου πίεση έχει παραμείνει σταθερή και εντός υγιών ορίων. Νιώθω πιο ενεργητικός και συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Το Tonuplex υπήρξε ένας σημαντικός σύμμαχος στην πορεία μου προς την καλύτερη καρδιαγγειακή υγεία. Το προτείνω χωρίς δισταγμό!»

«Είμαι δάσκαλος και πάντα νοιαζόμουν για την υγεία των μαθητών μου. Ωστόσο, παραμέλησα την υγεία μου μέχρι που η αρτηριακή μου πίεση άρχισε να με ανησυχεί. Στη συνέχεια ο γιατρός μου συνταγογράφησε Tonuplex . Από τότε που το πήρα, έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στην αρτηριακή πίεση. Νιώθω πιο ήρεμος και πιο δυνατός για να αντιμετωπίσω τις καθημερινές μου ευθύνες στην τάξη. Το Tonuplex ήταν μια πραγματική ευλογία για μένα. Τον θεωρώ σύμμαχό μου στη φροντίδα της καρδιαγγειακής μου υγείας».

Tonuplex , Τιμή, επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή – έκπτωση

Η τιμή του προϊόντος Tonuplex διατίθεται τώρα στην αγορά. Ωστόσο, ο κατασκευαστής προσφέρει αυτήν τη στιγμή έκπτωση 50%. Για να κάνετε μια παραγγελία, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή, όπου δεν χρειάζεται να εισαγάγετε κωδικό προσφοράς. Απλώς κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά στον ιστότοπο και ένας διαχειριστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αριθμός των διαφημιστικών ειδών είναι περιορισμένος και η προσφορά είναι προσωρινή. Η πληρωμή γίνεται μετά την παραλαβή των εμπορευμάτων.

Σχολιάστε