Vitasimil, απάτη; αρνητικές κριτικές, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Vitasimil είναι μια καινοτόμος πούδρα που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη διαδικασία απώλειας βάρους. Η μοναδική του φόρμουλα συνδυάζει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που προάγουν την καύση λίπους και υποστηρίζουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η γενετική μπορεί να παίζει ρόλο στην  παχυσαρκία  , αλλά τα γονίδια δεν λένε όλη την ιστορία. Τα άτομα που έχουν γενετική προδιάθεση στο υπερβολικό βάρος μπορούν να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής τους, ενώ άτομα χωρίς οικογενειακό ιστορικό ή γενετική προδιάθεση για υπέρβαρο μπορεί να αγωνίζονται συνεχώς με την απώλεια  βάρους  . 

Παχυσαρκία και καρδιακές παθήσεις

Οι τρεις κύριες υποομάδες της παχυσαρκίας σχετίζονται με γονίδια – μονογονιδιακά, συνδρομικά και πολυγονιδιακά. Η μονογενής παχυσαρκία είναι σοβαρή παχυσαρκία κατηγορίας 3 που εμφανίζεται χωρίς αναπτυξιακές καθυστερήσεις. Η συνδρομική παχυσαρκία είναι η παχυσαρκία που εμφανίζεται με αναπτυξιακές ανωμαλίες όπως το σύνδρομο Down. Η πολυγονιδιακή παχυσαρκία, που ονομάζεται επίσης κοινή παχυσαρκία, είναι ένας τύπος παχυσαρκίας που μπορεί να επηρεάσει οποιονδήποτε. Επί του παρόντος, έχουν εντοπιστεί περίπου 20 γενετικές μεταλλάξεις που μπορεί να προκαλέσουν μονογονιδιακή παχυσαρκία. Η συνδρομική παχυσαρκία έχει και γενετική βάση. Για παράδειγμα, το γενετικό σύνδρομο, το σύνδρομο Prader-Willi (PWS), προκαλείται από μια ανωμαλία στα χρωμοσώματα. Τα άτομα με αυτό το σύνδρομο τείνουν να γίνονται παχύσαρκα σε νεαρή ηλικία λόγω δυσλειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος που οδηγεί σε ασυνήθιστα αυξημένη όρεξη (υπερφαγία). 

Ωστόσο, παρά την πιθανότητα γενετικών ανωμαλιών που προκαλούν παχυσαρκία, είναι αρκετά σπάνιο. Οι γενετικοί παράγοντες παίζουν μικρό μόνο ρόλο στην τάση αύξησης βάρους και παχυσαρκίας. Ωστόσο, η παχυσαρκία τείνει να εμφανίζεται σε οικογένειες. Αυτό συχνά οφείλεται στο περιβάλλον. Οι άνθρωποι που ζουν μαζί και τρώνε μαζί συχνά μαθαίνουν τις ίδιες διατροφικές συνήθειες και ακολουθούν παρόμοιο τρόπο ζωής.

Ο ρόλος των γονιδίων στον καθορισμό του μεταβολισμού

Πιθανότατα γνωρίζετε ανθρώπους που φαίνεται να μπορούν να τρώνε ό,τι θέλουν και να μην παχαίνουν ποτέ. Αν και κανείς δεν μπορεί να φάει αμέτρητες θερμίδες χωρίς να πάρει βάρος, ο μεταβολικός ρυθμός ποικίλλει από άτομο σε άτομο και όσο πιο γρήγορος ο μεταβολικός ρυθμός σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να φάτε χωρίς να πάρετε βάρος. Είναι και το αντίστροφο. Εάν ο μεταβολικός σας ρυθμός είναι πιο αργός από τον μέσο όρο, μπορεί να φαίνεται ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε το φαγητό για να κερδίσετε βάρος. Αυτό είναι φυσικά υπερβολή, αλλά είναι αλήθεια ότι δύο άτομα του ίδιου ύψους, βάρους, σχήματος και μεγέθους σώματος, ηλικίας και φύλου μπορούν να κάψουν θερμίδες με διαφορετικούς ρυθμούς. 

Τα γονίδιά σας μπορεί να παίζουν ρόλο στο μεταβολικό σας ρυθμό. Ο τεχνικός όρος για αυτό είναι βασικός μεταβολικός ρυθμός (BMR). Το BMR σας είναι ο μεταβολικός σας ρυθμός ηρεμίας, με άλλα λόγια, η ποσότητα ενέργειας (θερμίδες) που καίει το σώμα σας ενώ ξεκουράζεστε. Αυτό το ποσοστό καθορίζεται εν μέρει από τα γονίδιά σας, αλλά το BMR μπορεί επίσης να επηρεαστεί από άλλους παράγοντες. Η μυϊκή μάζα είναι ένας τέτοιος παράγοντας. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό μυών που έχετε στο σώμα σας, τόσο πιο γρήγορος θα είναι ο BMR σας. Οι άντρες έχουν, κατά μέσο όρο, περισσότερη μυϊκή μάζα από τις γυναίκες, επομένως ένας άνδρας 7 ποδιών, 160 κιλών πιθανότατα θα έχει ταχύτερο BMR από μια γυναίκα του ίδιου ύψους και βάρους. Αυτή είναι μια γενίκευση, αλλά βοηθά στην απεικόνιση του ρόλου που παίζει η μυϊκή μάζα στο BMR. 

Τελικά (εκτός αν έχετε κάποια σπάνια γενετική ή υγειονομική πάθηση) είναι το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής σας που έχουν τη μεγαλύτερη επίδραση στο βάρος σας. Ακόμη και άτομα με πιο αργό μεταβολισμό μπορούν να διατηρήσουν ένα υγιές βάρος, ενώ τα άτομα με γρήγορο μεταβολισμό μπορεί να είναι υπέρβαρα. Αν και η BMR έχει ένα γενετικό συστατικό, δεν είναι τόσο ισχυρός προγνωστικός παράγοντας της παχυσαρκίας όσο το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής.

Τι είναι το Vitasimil και σε τι χρησιμεύει;

Το Vitasimil είναι μια σκόνη ειδικά σχεδιασμένη για να διευκολύνει την απώλεια βάρους. Η εξειδικευμένη σύνθεσή του περιέχει συστατικά που προάγουν την καύση λίπους και υποστηρίζουν μια υγιή προσέγγιση για την επίτευξη και τη διατήρηση ενός ισορροπημένου σωματικού βάρους.

Προβλεπόμενη χρήση

Το Vitasimil μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιπτώσεις για την αποτελεσματική υποστήριξη της απώλειας βάρους. Μερικές περιπτώσεις όπου συνιστάται η χρήση του περιλαμβάνουν:

 • Προγράμματα απώλειας βάρους: Το Vitasimil μπορεί να είναι ωφέλιμο ως συμπλήρωμα σε δομημένα προγράμματα απώλειας βάρους, μαζί με μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική άσκηση.
 • Αργός μεταβολισμός: Για άτομα με πιο αργούς μεταβολισμούς, η χρήση του Vitasimil μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της καύσης λίπους και στη βελτίωση της μεταβολικής αποτελεσματικότητας.
 • Έλεγχος της όρεξης: Εάν θέλετε να ελέγξετε την όρεξή σας και να μειώσετε τη θερμιδική σας πρόσληψη, το Vitasimil μπορεί να είναι η λύση που θα σας βοηθήσει να ανακουφίσετε την όρεξή σας και να σας κρατήσει χορτάτους.
 • Καύση λίπους: Όταν ο κύριος στόχος είναι να κάψετε λίπος, η ενσωμάτωση του Vitasimil στην καθημερινή σας ρουτίνα μπορεί να βελτιώσει τη διαδικασία και να προωθήσει την απώλεια βάρους.

Ποιος είναι ο κίνδυνος;

Η παχυσαρκία είναι μια σοβαρή κατάσταση υγείας που εγκυμονεί διάφορους κινδύνους και επιπλοκές. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), η παχυσαρκία ορίζεται ως η μη φυσιολογική ή υπερβολική συσσώρευση λίπους που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία. Οι κίνδυνοι της παχυσαρκίας κυμαίνονται από καρδιαγγειακά προβλήματα έως επιπτώσεις στην ψυχική υγεία.

Πολυάριθμες μελέτες που υποστηρίζονται από τον ΠΟΥ δείχνουν ότι τα παχύσαρκα άτομα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη τύπου 2, υπέρταση και ορισμένους τύπους καρκίνου. Επιπλέον, η παχυσαρκία μπορεί να συμβάλει σε μυοσκελετικά προβλήματα όπως η οστεοαρθρίτιδα και να επηρεάσει τη συνολική ποιότητα ζωής. Η παχυσαρκία πρέπει να αντιμετωπίζεται όχι μόνο από αισθητική άποψη, αλλά και ως σημαντικός κίνδυνος για την υγεία που απαιτεί προσοχή και προληπτικά μέτρα.

Πώς δρα το Vitasimil;

Το Vitasimil λειτουργεί ολοκληρωμένα, διευκολύνοντας τη διαδικασία απώλειας βάρους. Η φόρμουλα του αναπτύχθηκε έχοντας κατά νου πολλές βασικές πτυχές του ελέγχου του βάρους. Πρώτα απ ‘όλα, περιέχει συστατικά που διεγείρουν τη θερμογένεση, αυξάνοντας έτσι την καύση θερμίδων και λίπους.

Επιπλέον, το Vitasimil περιέχει συστατικά που μπορεί να βοηθήσουν στην καταστολή της όρεξής σας, βοηθώντας σας να μειώσετε την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων σας. Ρυθμίζοντας την όρεξή σας, είναι πιο εύκολο να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή και να βελτιώσετε την τήρηση του σχεδίου απώλειας βάρους σας.

Μια άλλη σημαντική πτυχή της δράσης του Vitasimil είναι η ικανότητά του να υποστηρίζει το μεταβολισμό. Προάγοντας έναν πιο αποτελεσματικό μεταβολισμό, το σώμα μπορεί να επεξεργαστεί βέλτιστα τα θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας την υπερβολική συσσώρευση λίπους.

Σημειώστε ότι ενώ το Vitasimil μπορεί να είναι ένα χρήσιμο συμπλήρωμα, η αποτελεσματικότητά του μεγιστοποιείται όταν συνδυάζεται με έναν υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει μια ισορροπημένη διατροφή και τακτική σωματική δραστηριότητα.

Συστατικά Vitasimil (Σύνθεση)

Ακολουθεί μια λίστα με τα συστατικά του Vitasimil και τα αποτελέσματα που σχετίζονται με το καθένα:

 • Εκχύλισμα φύλλων κριθαριού (Hordeum vulgare L.): Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, το εκχύλισμα φύλλων κριθαριού μπορεί να βοηθήσει στην παροχή μόνιμης ενέργειας και στη στήριξη της κυτταρικής υγείας.
 • Συμπυκνωμένη σκόνη ανανά : Είναι γνωστό ότι ο ανανάς περιέχει βρωμελίνη, ένα ένζυμο που μπορεί να βοηθήσει στην πέψη των πρωτεϊνών και ενδεχομένως να βοηθήσει στη μείωση της κατακράτησης υγρών.
 • Φόρμουλα με ίνες μήλου : Οι ίνες μήλου είναι μια φυσική πηγή διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ινών που μπορούν να προάγουν τον κορεσμό, να ρυθμίζουν την πέψη και να διατηρούν υγιή επίπεδα χοληστερόλης.
 • Φρουκτοολιγοσακχαρίτες (FOS): Τα FOS είναι πρεβιοτικά που προάγουν την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο, βελτιώνοντας έτσι την υγεία του πεπτικού συστήματος.
 • Εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού (Citrus aurantium) Τυποποιημένο για Synephrine: Η Synephrine μπορεί να έχει διεγερτικές ιδιότητες και σχετίζεται με την καύση λίπους και την καταστολή της όρεξης.
 • Εκχύλισμα φύλλων λευκής μουριάς (Morus alba L.): Με τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, το εκχύλισμα φύλλων λευκής μουριάς μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα και να συμβάλει στην καρδιαγγειακή υγεία.
 • Δείτε: W-Loss, Easyloss

Κίνδυνοι, αποτελεσματικότητα, πλεονεκτήματα του Vitasimil

Το Vitasimil προσφέρει μια σειρά από οφέλη που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν ολοκληρωμένα τη διαδικασία απώλειας βάρους. Ακολουθεί μια λίστα με τα κύρια πλεονεκτήματα του Vitasimil:

 • Διεγείρετε την καύση λίπους: Ένας συνδυασμός συστατικών όπως το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της καύσης λίπους, συμβάλλοντας έτσι στην απώλεια βάρους.
 • Καταστολή της όρεξης: Συστατικά όπως οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και οι ίνες μήλου συνεργάζονται για να βοηθήσουν στον έλεγχο της όρεξής σας, καθιστώντας ευκολότερο να ακολουθήσετε μια ισορροπημένη διατροφή.
 • Βιώσιμη ενέργεια: Το εκχύλισμα φύλλων κριθαριού παρέχει θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά που μπορεί να υποστηρίξουν τη διαρκή παραγωγή ενέργειας, χρήσιμα κατά τη διάρκεια προγραμμάτων απώλειας βάρους που μπορεί να απαιτούν αυξημένη σωματική δραστηριότητα.
 • Βελτιωμένη πέψη: Η συμπυκνωμένη σκόνη ανανά και οι φυτικές ίνες μήλου μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της πέψης και στην ανακούφιση από συναφή προβλήματα όπως φούσκωμα και γαστρεντερική δυσφορία.
 • Γαστρεντερική ισορροπία: Οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες δρουν ως πρεβιοτικά, προάγοντας την ανάπτυξη ωφέλιμων βακτηρίων στο έντερο, τα οποία μπορούν να έχουν θετικό αντίκτυπο στην υγεία του πεπτικού συστήματος.
 • Καρδιαγγειακή υποστήριξη και ρύθμιση γλυκόζης: Το εκχύλισμα από φύλλα λευκής μουριάς περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορεί να συμβάλλουν στην καρδιαγγειακή ευεξία και να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα.

Λάβετε υπόψη ότι τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, επομένως συνιστάται ο συνδυασμός της χρήσης του Vitasimil με έναν υγιεινό τρόπο ζωής, συμπεριλαμβανομένης μιας ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης.

Πώς να χρησιμοποιήσετε, πώς να πάρετε

Οι οδηγίες χρήσης της σκόνης Vitasimil για απώλεια βάρους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή και τη συγκεκριμένη σύνθεση του προϊόντος. Ακολουθούν ορισμένες γενικές συστάσεις που ενδέχεται να ισχύουν:

 • Δοσολογία: Συνήθως συνιστάται η ανάμιξη μιας μερίδας σκόνης Vitasimil με νερό ή άλλο ρόφημα μία φορά την ημέρα. Στη συσκευασία του προϊόντος ενδέχεται να αναγράφονται συγκεκριμένες δόσεις.
 • Χρήση: Συνιστάται η λήψη της σκόνης πριν ή κατά τη διάρκεια ενός γεύματος για να βελτιωθεί η απορρόφηση των συστατικών.
 • Ανάμειξη: Η σκόνη συνήθως διαλύεται καλά σε νερό ή χυμό. Πριν από την κατανάλωση, θα πρέπει να αναμειγνύεται σωστά για να εξασφαλιστεί ομοιόμορφη κατανομή των συστατικών.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή: Για καλύτερα αποτελέσματα, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με τη δοσολογία και την κατανάλωση.

Κάθε άτομο είναι μοναδικό και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μπορεί να ποικίλλει. Είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις συστάσεις του κατασκευαστή και να γνωρίζετε τις αντιδράσεις του σώματός σας.

Αποτέλεσμα χρήσης Vitasimil

Τα αποτελέσματα της χρήσης του Vitasimil μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τα μεμονωμένα χαρακτηριστικά κάθε ατόμου. Ακολουθούν ορισμένα πιθανά αποτελέσματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας χρήστης:

 • Απώλεια βάρους : Το Vitasimil έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη διαδικασία απώλειας βάρους, επομένως ένα από τα κύρια αναμενόμενα αποτελέσματα είναι η απώλεια βάρους. Αυτό μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα της τόνωσης της καύσης του λιπώδους ιστού και της μείωσης της όρεξης.
 • Βελτιωμένος μεταβολισμός: Ορισμένα συστατικά του Vitasimil, όπως το εκχύλισμα πικρού πορτοκαλιού, μπορεί να βοηθήσουν στην τόνωση του μεταβολισμού σας, βοηθώντας στην πιο αποτελεσματική επεξεργασία των τροφίμων και στην καύση θερμίδων.
 • Έλεγχος της όρεξης: Συστατικά όπως οι φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και οι φυτικές ίνες μήλου μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση του ελέγχου της όρεξης, καθιστώντας ευκολότερη την παρακολούθηση μιας ισορροπημένης διατροφής.
 • Ενέργεια και αντοχή: Συστατικά όπως το εκχύλισμα φύλλων κριθαριού και η συμπυκνωμένη σκόνη ανανά μπορούν να προσφέρουν πρόσθετη ενέργεια, βελτιώνοντας την αντοχή και την απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας.
 • Βελτιωμένη συνολική ευεξία: Επηρεάζοντας το μεταβολισμό και το ενεργειακό ισοζύγιο, οι χρήστες μπορεί να παρατηρήσουν βελτίωση στη συνολική σωματική και ψυχική ευεξία.

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

«Θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου με το Vitasimil, τη σκόνη απώλειας βάρους που άλλαξε το ταξίδι αδυνατίσματος μου. Ως διευθυντής, η μέρα μου είναι γεμάτη συναντήσεις και άγχος, που μερικές φορές δυσκολεύει τον υγιεινό τρόπο ζωής. Ανακάλυψα το Vitasimil και αποφάσισα να το δοκιμάσω για να με βοηθήσει να πετύχω τον στόχο μου για απώλεια βάρους.

Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ το Vitasimil, έχω παρατηρήσει μια σημαντική αλλαγή. Ο συνδυασμός φυσικών συστατικών ενίσχυσε πραγματικά τον μεταβολισμό μου, δίνοντάς μου την επιπλέον ενέργεια που χρειάζομαι για να παραμείνω ενεργός όλη την ημέρα. Επιπλέον, η καταστολή της όρεξης ήταν το κλειδί για την αποφυγή υπερφαγίας μεταξύ των γευμάτων.

Αυτό που εκτιμώ περισσότερο είναι ότι δεν έχω βιώσει αρνητικές παρενέργειες. Η απώλεια βάρους μου ήταν σταθερή και, το πιο σημαντικό, βιώσιμη. Το Vitasimil έχει γίνει ένας απαραίτητος σύμμαχος στην καθημερινότητά μου. Θα το συνιστούσα χωρίς δισταγμό!»

Ακολουθούν μερικές απόψεις και σχόλια από πραγματικούς χρήστες από τα φόρουμ

“Χαιρετίσματα σε όλους! Ως διευθυντής, έχω μια κουραστική μέρα στη δουλειά και το να βρω χρόνο για να φροντίσω την υγεία μου μερικές φορές φαίνεται αδύνατο. Ανακάλυψα το Vitasimil ενώ έψαχνα έναν αποτελεσματικό τρόπο για να χάσω βάρος χωρίς να χάσω καθημερινή ενέργεια.

Μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης του Vitasimil, είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα. Η καταστολή της όρεξής μου ήταν το κλειδί για τον έλεγχο των μερίδων μου και την αποφυγή της νυχτερινής λαχτάρας που έτειναν να υπονομεύσουν τις προσπάθειές μου για απώλεια βάρους. Επιπλέον, η επιπλέον ενέργεια που παίρνω με βοήθησε να παραμείνω ενεργός ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα στο γραφείο.

Αυτό που μου αρέσει στο Vitasimil είναι η ολοκληρωμένη προσέγγισή του στην απώλεια βάρους. Όχι μόνο με βοήθησε να πετύχω τους στόχους μου, αλλά βελτίωσε και τη συνολική μου ευεξία. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε άτομα που αναζητούν αξιόπιστη υποστήριξη στην πορεία τους για απώλεια βάρους!».

Vitasimil, Price, επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή – έκπτωση, πού να αγοράσετε

Η τιμή του προϊόντος στην επίσημη ιστοσελίδα του Vitasimil είναι σε προσφορά και ο κατασκευαστής προσφέρει μια εκπληκτική προσφορά έκπτωσης 50%. Για να κάνετε μια αγορά, σας συνιστούμε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε κωδικό προσφοράς. Απλώς ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες. Σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από την προσφορά, καθώς ο αριθμός των προσφερόμενων προϊόντων είναι περιορισμένος και η προσφορά είναι προσωρινή. Η πληρωμή γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος.

Σχολιάστε