Alkotox, Απάτη; Αρνητικές απόψεις, Φόρουμ, Φαρμακείο, Τιμή, Πού να αγοράσετε

Alkotox με τη μορφή σταγόνων είναι  ένα καινοτόμο προϊόν  σχεδιασμένο για την καταπολέμηση  του εθισμού στο αλκοόλ . Περιέχει μια σειρά από συστατικά φυσικής προέλευσης, ικανά να  απομακρύνουν τις τοξίνες  από τον οργανισμό και να έχουν θετική επίδραση στην καταπολέμηση του εθισμού, ηρεμώντας το νευρικό σύστημα και ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Ποιος θεωρείται αλκοολικός;

Τα σημάδια του εθισμού στο αλκοόλ μπορεί να είναι πολύ διακριτικά τουλάχιστον στην αρχή. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι πίνετε πιο συχνά και στρέφεστε στο αλκοόλ για να ανακουφίσετε το άγχος ή να «ξεκουραστείτε» μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.

Με την πάροδο του χρόνου, το ποτό σας μπορεί να αυξηθεί. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι επιλέγετε το ποτό αντί της οικογένειας, των φίλων, των ευθυνών και άλλων δραστηριοτήτων που κάποτε απολαμβάνατε. Μπορεί επίσης να αρχίσει να έχει επιζήμια επίδραση στην ποιότητα του ύπνου, την απόδοση και τη συγκέντρωση στην εργασία και τη διάθεσή σας. Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι έχετε αναπτύξει μια ανοχή στο αλκοόλ, που σημαίνει ότι πρέπει να πίνετε περισσότερο για να αισθάνεστε «μεθυσμένοι».

Για να έχετε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το εάν εμφανίζετε  σημάδια αλκοολισμού  , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο ελέγχου όπως το τεστ CAGE. Εάν απαντήσετε “ναι” σε τουλάχιστον δύο από τις ακόλουθες τέσσερις ερωτήσεις, μπορεί να έχετε πρόβλημα:

 1. Cut  – Έχετε νιώσει ποτέ ότι έπρεπε να μειώσετε το ποτό σας;
 2. Ενοχλημένος  – Σας εκνευρίζουν οι άνθρωποι σχολιάζοντας τις συνήθειές σας στο ποτό;
 3. Ένοχος  – Έχετε νιώσει ποτέ άσχημα ή ενοχές για το πόσο πίνετε;
 4. Ανοιχτήρι ματιών  – Έχετε ανοίξει ποτέ τα μάτια σας, π.χ. πίνοντας ένα ποτό το πρώτο πράγμα το πρωί για να ηρεμήσετε τα νεύρα σας ή να απαλλαγείτε από το hangover;

Τελικά, όταν η χρήση αλκοόλ έχει επιζήμια επίδραση στην ικανότητά σας να λειτουργείτε στην καθημερινή ζωή και έχετε βιώσει αρνητικές συνέπειες από το ποτό, μπορεί να είναι σημάδι ότι έχετε αναπτύξει μια διαταραχή χρήσης αλκοόλ και χρειάζεστε  θεραπεία για τον εθισμό στο αλκοόλ  .

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Alkotox

Τι προκαλεί τον αλκοολισμό;

Υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες και παράγοντες κινδύνου για τον αλκοολισμό. Αυτά περιλαμβάνουν:

Οικογενειακό ιστορικό και γενετική

Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος εθισμού στο αλκοόλ εάν έχετε ένα στενό μέλος της οικογένειας που είναι εθισμένο, όπως ένας γονέας ή ένας αδερφός. Η έρευνα δείχνει  ότι υπάρχουν σημαντικοί γενετικοί παράγοντες και κληρονομήσιμα συστατικά στον εθισμό στο αλκοόλ. Αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται σε περιβαλλοντικές επιρροές και στο αποτέλεσμα του να δεις πολύ ποτό στο σπίτι, ενδεχομένως από πολύ μικρή ηλικία, κάτι που μπορεί να έχει ομαλοποιήσει αυτή τη συμπεριφορά για σένα. Μπορεί επίσης να συμβαίνει ότι αυτά τα στοιχεία της φύσης και της ανατροφής επηρεάζουν την πιθανότητα ανάπτυξης εθισμού.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Γεγονότα ζωής

Στρεσογόνα γεγονότα της ζωήςέχουν επίσης συνδεθεί με τον εθισμό στο αλκοόλ. Παραδείγματα περιλαμβάνουν πένθος, απώλεια εργασίας, εμπειρία ενός τραυματικού γεγονότος ή αγωνία με οικονομικά προβλήματα. Το άγχος και το τραύμα που συνοδεύουν τέτοιου είδους γεγονότα μπορεί να σας οδηγήσουν στην αυτοθεραπεία με αλκοόλ, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός επιβλαβούς εθισμού. Αυτές  οι στατιστικές για το αλκοόλ   δείχνουν επίσης ότι το 60% των ατόμων που λαμβάνουν θεραπεία για αλκοόλ χρειάζονται επίσης θεραπεία ψυχικής υγείας για συνυπάρχουσες καταστάσεις. 

Βιώνοντας κακοποίηση ή/και παραμέληση ως παιδί

Η κακοποίηση ή η παραμέληση, ειδικά αν συνέβη κατά την παιδική ηλικία, μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο εμφάνισης αλκοολισμού αργότερα στη ζωή. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορέσατε να αναπτύξετε υγιείς μηχανισμούς αντιμετώπισης ως αποτέλεσμα της κακοποίησης ή/και της παραμέλησης που έχετε υποστεί, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να στραφείτε στο ποτό και τα ναρκωτικά για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τη ζωή.

Κοινωνικοί παράγοντες

Υπάρχουν πολλοί κοινωνικοί παράγοντες, το οποίο μπορεί επίσης να αυξήσει τις πιθανότητες να γίνετε αλκοολικός. Αυτά μπορεί να είναι πράγματα όπως ο πολιτισμός, η θρησκεία, η δουλειά και το τρέχον στάδιο της ζωής σας. Για παράδειγμα, εάν ξεκινήσατε πρόσφατα το κολέγιο, το ποτό σας μπορεί να έχει αυξηθεί λόγω της «κουλτούρας» που περιβάλλει το ποτό των φοιτητών, της εβδομάδας ανανέωσης και της επιθυμίας να κάνετε φίλους.

Η πίεση των συνομηλίκων είναι ένας άλλος κοινωνικός παράγοντας που μπορεί να παίξει ρόλο. Όταν ο σύντροφός σας, οι φίλοι ή οι συνάδελφοί σας πίνουν τακτικά και σας ενθαρρύνουν να συμμετάσχετε μαζί τους, είναι φυσικό αυτό να επηρεάζει τις δικές σας επιλογές για το ποτό.

Ανήλικος ποτό

Η ηλικία στην οποία ξεκινάτε να πίνετε μπορεί επίσης να επηρεάσει τις πιθανότητές σας να καταπολεμήσετε τον εθισμό. Εάν αυτό συμβεί νωρίς στη ζωή ή όταν είστε ακόμη ανήλικος, μπορεί να αυξήσει την πιθανότητα προβλημάτων στο μέλλον.

Σύμφωνα με  το Εθνικό Ινστιτούτο για την Κατάχρηση Αλκοόλ και τον Αλκοολισμό (NIAAA)  , όσο μικρότερη είναι η ηλικία που ξεκινάτε να πίνετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να αναπτύξετε μια διαταραχή χρήσης αλκοόλ στο μέλλον. Η NIAAA διαπίστωσε ότι οι νέοι που άρχισαν να πίνουν πριν από την ηλικία των 15 ετών είχαν τέσσερις φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν εξάρτηση από το αλκοόλ από εκείνους που άρχισαν να πίνουν στη νόμιμη ηλικία.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Alkotox

Χαρακτηριστικά του Alkotox

Το Alkotox  είναι μια σύνθεση ενεργών και αποτελεσματικών συστατικών που λαμβάνονται από τα φυτά και τον  φυτικό κόσμο γενικότερα  . Αυτό το καθιστά ουσιαστικά χωρίς παρενέργειες και κατάλληλο για όποιον θέλει να δώσει μια θετική ώθηση στην καταπολέμηση του αλκοόλ.

Το Alkotox είναι ένα συμπλήρωμα με τη μορφή υδατοδιαλυτής σκόνης  . Αυτό διευκολύνει την κατάποση ακόμη και για όσους δεν προτιμούν άβολα χάπια ή χάπια, γιατί απλά πρέπει να το αναμίξετε με νερό για να μπορέσετε να το πάρετε.

Πώς λειτουργεί

Το Alkotox λειτουργεί σύμφωνα με τρεις αρχές:

 • εξαλείφει τις τοξίνες  που συσσωρεύονται στο ήπαρ, τα έντερα, τους πνεύμονες, τα νεφρά και το δέρμα μετά την κατανάλωση αλκοόλ.
 • εξαλείφει  τον εθισμό στο αλκοόλ.
 • δυναμώνει το σώμα  .

Τα αποτελέσματά του αφορούν τόσο  το νοητικό στοιχείο  που σχετίζεται με τον αλκοολισμό όσο και το σωματικό στοιχείο, εξαλείφοντας τη νοητική ορμή και  βελτιώνοντας την υγεία  των νεφρών, του ήπατος, της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.

Έρευνα που διεξήχθη το 2016 δείχνει πώς  λειτουργούν τα ενεργά συστατικά του Alkotox  και  σας επιτρέπουν  να ζείτε ειρηνικά χωρίς να χρειάζεται να εξαρτηθείτε από το αλκοόλ με οποιονδήποτε τρόπο.

Αποδείχθηκε ότι από τους 1.000 εθελοντές που συμμετείχαν στο πείραμα, περίπου το  75%  μείωσε σημαντικά την ποσότητα αλκοόλ που κατανάλωνε, παρατηρώντας  μια γενική βελτίωση  στις λειτουργίες του σώματός τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, το υπόλοιπο  25%  κατάφερε να τερματίσει  τον εθισμό του στο αλκοόλ σε σύντομο χρονικό διάστημα  .

Αυτό αποδεικνύει επίσης ότι  μια πολύ περιορισμένη δόση  είναι αρκετή  για να επιτευχθούν θετικά αποτελέσματα  : όσοι αποφάσισαν να υποβληθούν στο πείραμα έλαβαν στην πραγματικότητα μόνο δύο δόσεις Alkotox σε ένα μήνα.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Συστατικά Alkotox

Το Alkotox αποτελείται μόνο από  φυσικά συστατικά  , όπως:

 • εκχύλισμα θυμαριού  , χρήσιμο για την απομάκρυνση των τοξινών και την ενίσχυση του πεπτικού συστήματος.
 • ρίζα γλυκόριζας  , που στοχεύει στη σταθεροποίηση της λειτουργίας των νεφρών, στην αποκατάσταση της ισορροπίας του αλατιού και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου , που εισάγεται στη σύνθεση του Alkotox για να υποστηρίξει την αποτοξίνωση από το αλκοόλ και να ηρεμήσει το νευρικό σύστημα.
 • Εκχύλισμα ρίζας Kudzu , ενδείκνυται για τη μείωση των επιπτώσεων της κατανάλωσης του ποτού και τη βελτίωση της λειτουργίας του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Εκχύλισμα μέντας  , το οποίο εξουδετερώνει την επιθυμία για αλκοόλ δρώντας στο ψυχολογικό στοιχείο.

Αυτός είναι ένας πολύ ισχυρός συνδυασμός ουσιών ικανός να δώσει σε αυτό το αντι-αλκοολικό παρασκεύασμα όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την καλή λειτουργία του στον οργανισμό.

Λαμβάνοντας το Alkotox, όχι μόνο θα  καταπολεμήσετε οριστικά τον εθισμό στο αλκοόλ  , αλλά θα επιτύχετε και μια γενική βελτίωση της υγείας των σημαντικών οργάνων σας,  καθαρίζοντάς τα από τοξικές ουσίες  και βιώνοντας αληθινή ανάκαμψη και  νέα ζωτικότητα  .

Οφέλη

Οι μαρτυρίες για  το Alkotox  μας επιτρέπουν να συνοψίσουμε τις κύριες  ευεργετικές επιδράσεις του  στον οργανισμό ως εξής  :

 • μειώνει την επιθυμία  για αλκοόλ.
 • βελτιώνει  την ψυχική υγεία  των ατόμων που το λαμβάνουν·
 • χαλαρώνει το νευρικό σύστημα.
 • εξαλείφει τις τοξίνες?
 • ωφελεί το συκώτι, την καρδιά, τα νεφρά και το δέρμα.
 • αναπλάθει  τα ηπατικά κύτταρα  .
 • Welltone, CardioA

Επιπλέον, το Alkotox είναι ένα προϊόν συμβατό με  τη δίαιτα του διαβήτη  , δεν περιέχει ΓΤΟ (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς) και χάρη στην 100% φυσική του σύνθεση,  δεν ενέχει κινδύνους  ή παρενέργειες.

Αποτελέσματα Alkotox

Οι απόψεις πελατών για το Alko tox  τονίζουν  ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες στη συσκευασία για να έχετε θετικά αποτελέσματα μετά από λίγες μόνο εβδομάδες  .

Επηρεάζοντας επίσης το ψυχολογικό συστατικό του ατόμου, το παρασκεύασμα με φυτικά εκχυλίσματα επιτρέπει σε άτομα εθισμένα στο αλκοόλ να πάρουν μια δύσκολη αλλά απαραίτητη  απόφαση να σταματήσουν τελείως  το ποτό.

Το Alkotox σας βοηθά να ανακτήσετε  μια θετική σχέση με το σώμα και τις ζωτικές λειτουργίες  σας   , εξασφαλίζοντας μια μακροχρόνια αίσθηση ευεξίας.

Αυτές οι θετικές εμπειρίες μπορούν επίσης να συμβάλουν στη  βελτίωση των σχέσεων  με τον κόσμο γύρω μας, όπως φίλους, οικογένεια, συναδέλφους, αλλά και να μας επιτρέψουν να ανακαλύψουμε ξανά την απλότητα αυτού που μας περιβάλλει, ειδικά στην επαφή με τη φύση.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Alkotox

Απόψεις και σχόλια πελατών της Alkotox

Διαβάζοντας  τις απόψεις των πελατών  για  το Alko tox  , μπορείτε να δείτε ότι είναι ένα προϊόν κατάλληλο ακόμα και για όσους δεν υποφέρουν από βαθιές εξαρτήσεις. Μάλιστα, ορισμένες κριτικές τονίζουν ότι η λήψη αυτού του προϊόντος είναι επίσης σκόπιμη σε περίπτωση δευτερευουσών παρενεργειών, αλλά παρόλα αυτά που σχετίζονται με το αλκοόλ.

Ο Ernesto, για παράδειγμα, τονίζει ότι όντας πολύ κοντά σε έναν πραγματικό εθισμό, αποφάσισε να δοκιμάσει αυτό το προϊόν και ήταν  πολύ ευχαριστημένος με αυτό  .

Η κατανάλωση αλκοόλ τον έκανε να νιώθει όλο και συχνότερους πόνους στο συκώτι, ο οποίος εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη λήψη του Alkotox.

Επιπλέον, το Alkotox, καθώς δεν είναι φάρμακο αλλά συμπλήρωμα, σας επιτρέπει επίσης να ξεπεράσετε ένα σημαντικό ψυχολογικό πρόβλημα που σχετίζεται με τον εθισμό στο αλκοόλ. Στην πραγματικότητα, πολλοί αλκοολικοί δεν θεωρούν τους εαυτούς τους άρρωστους και ως εκ τούτου  αρνούνται τη φαρμακευτική αγωγή  . Από την άλλη πλευρά, το Alkotox παρουσιάζεται ως  συμπλήρωμα  που πρέπει να λαμβάνεται σε  μικρές ποσότητες  .

Οι κριτικές δείχνουν πώς  λειτουργεί το Alkotox  και σας επιτρέπει να λύσετε ένα πρόβλημα όπως ο αλκοολισμός, το οποίο, εάν δεν σταματήσει εγκαίρως, μπορεί να οδηγήσει σε  σοβαρές συνέπειες  για το άτομο και το περιβάλλον του.

Ένα άλλο ξεχωριστό χαρακτηριστικό είναι  η εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής  και η απλότητα αγοράς του προϊόντος.

Αντενδείξεις

Το Alkotox είναι  ένα  φυσικό και ασφαλές  προϊόν . Δεν υπάρχουν παρενέργειες  για όσους το παίρνουν τακτικά. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν είναι κατάλληλο για παιδιά ή εφήβους καθώς είναι κατάλληλο για  ενήλικες  .

Αποφύγετε  τη λήψη εάν είστε αλλεργικοί  στις  ουσίες που περιέχονται στο παρασκεύασμα. Πάντα να διαβάζετε προσεκτικά την ετικέτα για λεπτομέρειες σχετικά με τη δόση που πρέπει να πάρετε και να ακολουθείτε τις οδηγίες.

Τιμή και πού να αγοράσετε το Alkotox

Το Alkotox είναι ένα προϊόν που διατίθεται μόνο στον  επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή  . Επομένως, δεν μπορεί να βρεθεί σε φαρμακεία ή άλλους μη εξουσιοδοτημένους λιανοπωλητές.

Η αγορά μέσω διαδικτύου έχει ορισμένα πλεονεκτήματα που δεν πρέπει να υποτιμηθούν, όπως η δυνατότητα να επιλέξετε το προϊόν  από την άνεση του σπιτιού σας  και να πληρώσετε μόνο μετά την παράδοση.
Η τιμή στην οποία πωλείται είναι 97 ευρώ, αλλά συχνά υπάρχουν ενδιαφέρουσες  προσφορές  .

Ωστόσο, όσον αφορά  την πληρωμή  , αυτή γίνεται απευθείας  με την παραλαβή της αποστολής  , χωρίς να απαιτείται παροχή ευαίσθητων δεδομένων στον ιστότοπο. Με αυτόν τον τρόπο, όλα γίνονται με τη μέγιστη  διακριτικότητα  και διαφάνεια για τον πελάτη.

Κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, είναι θεμελιώδες να ελέγχετε την ύπαρξη πιστοποιητικού  πρωτοτυπίας  και ποιότητας που έχει συντάξει ο κατασκευαστής για την αποφυγή απάτης. Περιέχει  έναν μοναδικό κωδικό εγγραφής  που είναι απαραίτητος για να έχετε το αρχικό προϊόν.

>>>>-50% Τιμή – Επίσημη Ιστοσελίδα<<<<

Σχολιάστε